Els-Marie Enbuske får lämna Robinson – efter kaotiskt Öråd

Els-Marie Enbuske får lämna Robinson – efter vansinnigt Öråd

16 november 2023 kl. 21:00

Ger Tove sin blodshämnd

Det fortsätter att storma på ön. Kvällens bråkiga öråd slutar med att Els-Marie Enbuske åker ut ur "Robinson" 2023. Blodshämnden går till Tove Dalsryd.

Det har varit en vecka med mycket bitterhet i Robinson 2023. Flera deltagare har hackat på varandra i lägret och sprickorna mellan deltagarna blir större för varje dag som går. Därför är det föga förvånande mycket som ska fram i vad som blir ett Öråd med vansinnig stämning. 

Els-Marie Enbuske får lämna Robinson – efter kaotiskt Öråd
Els-Marie lämnar Robinson. Foto: TV4.

Els-Marie ute efter kaotiskt Öråd

Efter att Ken har lämnat rörs det om i grytan inför Örådet. “Glada gänget” som består av Karolina TilanderEls-Marie Enbuske och Wilmer Tuoremaa blir nu osäkra på hur de ska rösta efter att ha tappat en medlem. Karolina har dessutom ingen röst i detta Öråd. Els-Marie har en hemlig röst från en tidigare Entalula förhandling som hon kommer att använda. Daniela Maniscalchi har tillsammans med Ylwa Lidén och Tove Dalsryd och Emilia Persson också skapat en pakt som den andra gruppen oroar sig för. Tove och Emilia är dessutom immuna i detta Öråd.

Under Örådet dras det upp drama när bland annat Wilmer anklagar vissa för att inte gilla Pelle. Argumentet som kom upp från Charlie Wibergs avfärd bryggde också upp spänningen mellan Pelle och Tove igen. Pelle kallar bland annat Tove en orm för hennes beteende och en "viskare". Karolina och Wilmer höll med om att de inte riktigt vet vart de har Tove.  

När rösterna väl räknas upp sedan blir det mellan Emilio Mio Vega och Els-Marie. Dessvärre för Els-Marie får hon flest röster och blir tvungen att lämna Robinson

Els-Marie ger Tove en blodshämnd
Foto: TV4.

Tove Dalsryd får blodshämnden

Innan Els-Marie får lämna ön ges hon chansen att knäcka fram en duell ur en av de tre kvarstående ödesurnorna. Det blir en blodshämnd som hon ger till Tove. När Els-Marie ska säga sina farväl till de andra är det fortsatt tryckt stämning bland deltagarna som får återvända till sin strand.

När alla andra har lämnat Örådet blir Els-Marie erbjuden chansen att komma till Gränslandet. Det är ett erbjudande som hon blir överraskad över men som hon utan att tveka tackar jag till. Om hon lyckas ta sig tillbaka till huvudtävlingen återstår att se.

Följ “Robinson” hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL