Robinson 2023: Daniela Maniscalchi

Robinson 2023: Daniela Maniscalchi

  • TV4 Play
Uppdaterad 13 november 2023 kl. 16:11 | Publicerad 09 november 2023 kl. 11:11

39-åringen från Göteborg

Daniela Maniscalchi var den första att bli utröstad ur Lag Nord. Men att ge upp på sitt äventyr var ingeting Daniela såg framför sig. Genom att kämpa sig igenom "Gränslandet" fick hon en ny chans i "Robinson" som förhoppningsvis varar längre denna gång.

Daniela Maniscalchi påbörjade sitt Robinson äventyr i Lag Nord. Efter att ha förlorat sin första Robinsontävling blev laget splittrat inför deras första Öråd. Alla var osäkra på vem som skulle röstas ut. När röstningen i Örådet sedan kom upp till oavgjort var Daniela en av de två som hade flest röster på sig tillsammans med Magnus Kannerbro. Istället för att dra en utlottning om vem som skulle röstas ut ändrade Els-Marie Enbuske sin röst i sista sekunden vilket gjorde att Daniela fick lämna Robinson.

Robinson 2023: Daniela Maniscalchi
Foto: Daniel Sahlberg / TV4.

Det här är Daniela Maniscalchi Robinson hösten 2023

Daniela hann inte uppleva mycket av Robinson innan hon blev utröstad men som flera andra i Lag Nord var hon inte på de godaste termer med Therese Tang. Therese var inte så förtjust i Daniela heller och hon startade en pakt med Magnus och Franz Mateo för att få ut Daniela. Under Örådet gav Therese även stark kritik om hur hon var oduglig i lägret. Kritiken kom oväntat för Daniela och när hon väl blev utröstad var hon så upprörd att hon inte ens kunde säga något till sitt lag innan hon lämnade Robinson. Men självklart kom Petra Malm med den goda nyheten att Danielas äventyr skulle fortsätta på Gränslandet.

I Gränslandet kämpade Daniela för sin plats och fick sin chans att komma tillbaka till Robinson i Örådsduellerna. Där duellerade hon mot sin forna lagkamrat Magnus och vann, vilket ledde till att hon än en gång blev del av Lag Nord. Daniela fick ett varmt välkomnande tillbaka och stadgade sig snabbt hos sitt gamla lag. Nu blir utmaningen för Daniela att klara sig till sammanslagningen för att ha en chans att vinna Robinson.

Du följer Danielas resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

 

NÄSTA ARTIKEL