Emilio Mio Vega

Robinson 2023: Emilio Mio Vega

  • TV4 Play
02 november 2023 kl. 11:11

30-åringen från Stockholm

Lag Syds Emilio Mio Vega kom in till "Robinson" hösten 2023 som en lugn och jordnära deltagare. På sin lägerstrand hänger han ofta i sin hängmatta om han inte står vid strandens kant och för en yogalektion för resten av sina lagmedlemmar. Han har kreativa idéer under tävlingar och har än så länge inte kommit fram på någons röst-radar under Öråden.

Emilio Mio Vega är kanske den mest avslappnande Robinsondeltagaren för säsongen. På sin lägerstrand hos Lag Syd driver han yogalektioner i stunder när laget behöver varva ned. Hans lugna uppförande uppskattas av många, men inte alla. Bland annat tyckte lagkamraterna Charlie Wiberg och Peder Karlsson att Emilios driv för yoga var fånigt. 

Robinson 2023: Emilio Mio Vega
Emilio Mio Vega. Foto: TV4.

Det här är Emilio Mio Vega i Robinson hösten 2023

Emilios personliga föremål kanske vidare visar hans avslappnande attityd, då han tog med sig en hängmatta till Robinson. Den ligger han ofta i på stranden under tiden laget väntar på nästa tävling. Även detta har inte uppskattats av hans manliga lagkamrater, men det är till synes inget de har tagit upp med honom. Emilios jordnära och lugnande metoder har däremot lagmedlemmen Tove Dalsryd uppskattat oerhört mycket. Det hjälpte henne nämligen att lugna ned sig den första veckan i lägret när hon fortfarande mådde dåligt över att hon hade tagit immunitetshalsbandet i den första tävlingen.

I tävlingar har Emilio inte presterat stort med rå styrka eller under pussellösande. Men han har haft sina stunder där han tar till med kreativa strategier. I en Robinsontävling där lagen behövde överföra vatten till olika hinkar med hål i bottnen, valde Emilio att använda munnen som behållare för att få med så mycket vatten som möjligt. Emilio ses inte som ett hot av resterande deltagare men han har uppenbart visat att han har metoder för alla slags tävlingar. I och med att sammanslagningen börjar närma sig kan Emilio nog ha en stor chans att ta sig långt när de väl börjar tävlar för sig själva.

Du följer Emilios resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL