Wilmer Tuoremaa

Robinson 2023: Wilmer Tuoremaa

  • TV4 Play
Uppdaterad 13 november 2023 kl. 18:11 | Publicerad 08 november 2023 kl. 19:11

22-åringen från Kiruna

Wilmer Tuoremaa börjar visa nödvändiga egenskaper en tid in i "Robinson" hösten 2023. Med både sinne för spelet och styrka under tävlingar börjar han synas mer och mer som en stark spelare. Han kan ha en god chans att vinna om han tar sig till sammanslagningen.

Wilmer Tuoremaa är en deltagare i Lag Nord som hittills har varit lite mer i skymdundan. I lägret finns det högre röster och i tävlingar kan man tappa bort honom bland lagets många medlemmar. Men på sistone har Wilmer börjat visat mer av sig själv. Han har stått på sig i lägret i diskussion mot Therese Tang och han vann sin första Immunitetstävling i en agilitybana. Ju närmare sammanslagningen kommer desto mer börjar Wilmer visa att han förtjänar sin plats i Robinson hösten 2023.

Mer läsning: 

Robinson 2023: Wilmer Tuoremaa
Foto: TV4.

Det här är Wilmer Tuoremaa i Robinson hösten 2023

Under denna säsong av Robinson har vi hittills bara fått sett små glimtar av deltagaren Wilmer Tuoremaa. Ett exempel är när han blev vald att föra förhandlingen på Entalula för sitt Lag Nord. Han blev där blev tvungen att byta ut en lagmedlem mot en från Lag Syd och han visste direkt vem han ville få ut. Lugnt men bestämt förhandlade han mot den mer upprörda Lag Syd förhandlaren Ylwa Lidén. Wilmer visade starkt under förhandlingen att trots att han är tystlåten har han envisheten att få sin vilja igenom när det gäller spelet i Robinson.

Styrka och uthållighet är två egenskaper Wilmer också besitter. Inför ett tidigare Öråd för Lag Nord vann Wilmer Immunitetskampen. Deltagarna skulle springa flera varv runt en agilitybana tills att siste man stod kvar, och denna man blev Wilmer. Han kände att han kunda sitta osäkert utan en immunitet under Örådet och visade därmed att han inte borde glömmas under fysiska tävlingar. Som ett hemligt vapen börjar Wilmer nu visa mer och mer vad han går för både i tävlingar och i sinnes spelet. Om han tar sig till sammanslagningen kan han ha en god chans att vinna när han spelar för sig själv. 

Du följer Wilmers resa i "Robinson" hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

 

NÄSTA ARTIKEL