Robinson 2023: Tove Dalsryd

Robinson 2023: Tove Dalsryd – stockholmsbon som bara ser vinst

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 19 november 2023 kl. 13:11 | Publicerad 03 oktober 2023 kl. 07:10

29-åringen från Stockholm

Lag Syd-medlemmen Tove Dalsryd är en av deltagarna i höstens säsong av "Robinson" 2023. Efter att ha svikit sitt lag återstår det att se hur långvarig hon blir i tävlingen.

Det blev genast stora rubriker i den nya säsongen av Robinson 2023. I en tävling valde 29-åriga stockholmsbon Tove Dalsryd att rädda sig själv genom att plocka immunitet och därefter stå vid sidlinjen för att se sitt lag förlora. Man gick då miste om värdefulla priser i form av verktyg som kan göra livet ute på stranden betydligt enklare att ta sig igenom.

– Jag är inte den personen. Jag kommer göra allt för laget, och hoppas att de tror mig. Det var genuint ett misstag, säger Tove efter sitt misstag. 

Även om hon ångrar sig, återstår det att se hur länge hon klarar sig i Lag Syd.

Robinson 2023: Tove Dalsryd
Tove Dalsryd. Foto: TV4.

Det här är Tove Dalsryd i Robinson hösten 2023

Robinson-deltagaren Tove Dalsryd är en 29-årig make-up artist som till vardags bor i Stockholm. Hur Tove är som person får vi veta mer och mer, men om vi vågar tro på hennes kompisar verkar det som att en skruv eller två är lös. 

– Många av mina vänner tycker att jag är konstig och har konstiga saker för mig. Men jag tycker ju att jag är normal eftersom jag inte vet något annat, säger Tove i sin instruktionsvideo.

När det kommer till att vara med i Robinson så är det något som Tove alltid har drömt om.

– Ända sedan jag var liten och kollade på Robinson så har jag känt att jag måste vara med, att jag är som gjord för det, säger hon.

Inför det stora äventyret har Tove tränat hårt på gymmet och övat på att lägga pussel, vilket det brukar kunna bli en hel del av ute på ön.

– Jag har en känsla av att jag kommer vinna hela Robinson och jag kommer allt för att göra det, så håll tummarna, säger hon.

Hur det går för Tove återstår att se. Hon har inte fått den bästa starten i och med att hon övergav sitt lag redan i den första tävlingen för att rädda sig själv. Å andra sidan är hon ju därmed säker under premiärveckan. Hinner hon vinna över allas förtroende innan det är dags för nästa utröstning? Det är den stora frågan.

Du följer Tove Dalsryd i "Robinson" 2023 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL