Robinson 2023: Els-Marie Enbuske

Robinson 2023: Els-Marie Enbuske

  • TV4 Play
Uppdaterad 16 november 2023 kl. 20:11 | Publicerad 23 oktober 2023 kl. 14:00

Här är 45-åringen från Stockholm

45-åriga Els-Marie Enbuske är en del av Lag Nord i säsongens “Robinson” 2023. Trots lagets flera förluster har Els-Marie inte givit upp och är redo att kämpa för att ta sig långt i tävlingen.

Lag Nords Els-Marie Enbuske är till vardags en modedesigner från Stockholm. Nu har hon utmanat sig själv genom att flytta till en öde strand där hon måste prestera både i lägret och i Robinsons olika tävlingar. Trots att hennes lag vann den första tävlingen för säsongen, gick det sedan utför och Els-Marie har tyvärr hamnat lite i korselden.

Robinson 2023: Els-Marie Enbuske
Els-Marie Enbuske. Foto: Daniel Sahlberg / TV4.

Det här är Els-Marie Enbuske i Robinson hösten 2023

I den första Robinsontävlingen var Els-Marie ivrig att tävla. Hon erbjöd sig att starta i tävlingen där ett pussel var ett stort moment. Lag Nords historia med pussel upprepade sig dock, och precis som i den tidigare pristävlingen med ett pussel, gick det inte så bra för Els-Marie, som tillsammans med partnern Wilmer Tuoremaa inte fick till det, vilket ledde till lagets förlust.

Både den gången och i pusseltävlingen innan blev Els-Marie hårt kritiserad av Therese Tang. Med vad Els-Marie anser onödig kritik och från andra saker Therese har sagt och gjort, har hon hamnat i den delen av Lag Nord lägret som består av personer som verkligen inte gillar Therese.

Men trots motgångar både för henne själv och hennes lag håller Els-Marie ut. Efter den senaste twisten i Entalula, när båda lagen behövde byta ut två lagmedlemmar, blev Lag Nord av med Therese till Els-Maries lättnad. Nu kan hon kanske fokusera ännu mer på tävlingarna när lägret blir lugnare, och på så sätt ta sig hela vägen till finalen.

Els-Marie Enbuskes resa i Robinson hösten 2023 blev inte så lyckad som hon och hennes fans hade hoppats på. Efter att ha halkat ur det sociala spelet bestämde gruppen sig för att rösta ut henne. Efter att ha fått en blodshämnd i sin ödesurna blev det heller ingen chans på duell. Men efter det vansinniga Örådet som resulterade i hennes avfärd, berättade programledaren Petra Malm att det finns ett Gränsland som hon kan ta sig till för att försöka komma tillbaka till Robinson.

Du följer "Robinson" hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL