Det här är Karolina Tilander i Robinson hösten 2023

Det här är Karolina Tilander i Robinson hösten 2023

  • TV4 Play
Uppdaterad 26 oktober 2023 kl. 09:10 | Publicerad 23 oktober 2023 kl. 11:10

22-årinngen från Södertälje

Karolina Tilander i "Robinson" hösten 2023 hjälper att sprida glädje i sitt läger hos Lag Nord. Trots det trivs hon inte helt själv med att leva i naturen bland småkryp och brist på mat. Kommer hon att lyckas övervinna sina rädslor eller kommer lägerlivet bryta ned henne innan en tävling gör det?

Lag Nords Karolina Tilander är en glädjespridare i lägret trots att friluftslivet är svårt för henne. Att sova på marken bland alla de kryp hon avskyr samtidigt som fruktbuffén hon önskar inte existerar gör det extra tufft. 

– Jag trodde att jag skulle ha papayor, mangos, kiwi du vet såhär fin, typ, buffé av frukt. Nämen jag känner mig som ett sugrör, jag är undernärd snart, sade Karolina under säsongens första Öråd.

Livet på Robinson har helt klart blivit tuffare än vad hon förväntat sig.

Det här är Karolina Tilander i Robinson hösten 2023
Foto: TV4.

Det här är Karolina Tilander i Robinson hösten 2023

Karolina Tilander må vara en av de "lustigare" medlemmarna hos Lag Nord som ständigt sprider skratt och glädje till sitt lag men tidigt i säsongen blev hon kritiserad för sitt engagemang i lägret. Sedan dess har hon aktivt jobbat på att hjälpa till mer, även om det kan vara tufft för henne. Karolina är nämligen jätterädd för småkryp och andra djur. När hon skulle hjälpa till att ta hem några kokosnötter från djungeln brast hon ut i gråt bara från tanken att det kunde finnas kryp på eller innanför dem.

Karolina har även kämpat med sin fysiska hälsa sedan hon kom till Robinson. Läkarteamet var tvungna att hjälpa henne när hon kände sig så svag att hon inte ens kunde stå. Som tur var var hon endast uttorkad och efter ha vilat och fått i sig mycket vätska var hon på benen igen. I tävlingar tar hon inte mycket plats men hon har även aldrig varit en stor del till varför Lag Nord har förlorat. Så länge hon håller sig till att sprida sin glädje i laget, och lägerlivet inte tar kål på henne, har Karolina nog en god chans att ta sig långt i Robinson.  

Du följer Karolinas resa i "Robinson" hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL