Robinson 2023: Emilia Persson

Robinson 2023: Emilia Persson

  • TV4 Play
Uppdaterad 13 november 2023 kl. 16:42 | Publicerad 09 november 2023 kl. 13:54

22-åringen från Gävle

Emilia Persson startade sitt äventyr på "Gränslandet". Efter att ha kämpat igenom flera dueller kom hon fram till den slutliga Örådsduellen. Där vann hon mot sin motståndare och fick äntligen chansen att ta en plats på "Robinson" i Lag Nord.

Emilia Persson var ivrig att starta sitt Robinson äventyr. Dessvärre blev hon inte vald att starta i varken Lag Syd eller Lag Nord. Istället skickades hon till Gränslandet där chansen att komma till Robinson fanns om hon klarade dess utmaningar. Efter att ha kämpat och duellerat på Gränslandet kom Emilia fram till den viktigaste duellen. Örådsduellen skulle avgöra om hon skulle få en plats i Robinson eller inte.

Robinson 2023: Emilia Persson
Foto: Daniel Sahlberg / TV4.

 

Det här är Emilia Persson Robinson hösten 2023

Emilia anlände till Örådsduellerna med de andra gränsländarna. Duellerna som skulle hållas gav en fördel till gränsländarna. De skulle nämligen hålla en eldkamp mot fyra Robinson deltagare som hade mycket mindre erfarenhet av att göra upp eld. Emilia var den första gränsländaren som duellerade och hon valde Lag Nords Pernilla Hägglund som sin motståndare. Efter att båda två kämpat för att få upp en eld lyckades till slut Emilia få upp sin flamma och vann därmed sin plats in till Robinson, precis som hon hade önskat.

Emilia tog Pernillas plats i Lag Nord. Hon kände sig nöjd med laget hon hamnade i och var fast besluten om att visa vad hon själv kunde bidra med. I sin första tävling med sitt nya lag gav Emilia allt för att hjälpa dem att vinna priset av en festmåltid. Och hennes insatser lönade sig när Lag Nord tog hem vinstpotten. Emilia kände sig lättad att ha kunnat hjälpt till med segern och var själv glad att hennes första dag i laget kunde firas med god mat. Efter att äntligen kommit in har Emilia nu drivet att stanna kvar i Robinson så länge som möjligt och förhoppningsvis ta sig till finalen.

Du följer Emilias resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL