NETFLIX

 

Netflix nya filmer och serier – Ett gediget bibliotek

Världen har inte varit sig lik sedan Netflix dök upp i allas hem med sina serier & filmer. Streamingjätten erbjöd ett nytt sätt att uppleva nya filmer och serier på, och idag kan vi uppleva titlar genom alla våra digitala plattformer. De erbjuder till och med offline-läge, så att vi kan komma åt nedladdade filmer och serier när och var vi vill. Tjänsten är flitigast av dem alla på att producera originellt material. Tack vare det har vi fått se succéserier som ”House of Cards” och ”13 skäl varför”. Vi har även fått se guldkorn på filmradarn, inte minst ”Annihilation”, med Natalie Portman i huvudrollen, och fyrfaldigt Oscarsnominerade ”Mudbound”.

POPULÄRT:

Ovanför kan du se vilka Netflix filmer och serier som är mest populära på Netflix just nu. Som du ser rör det sig både om nya filmer och serier, men också en del favoriter. Utöver egenproducerade Netflix filmer och Netflix serier har de köpt in ett minst sagt gediget utbud med titlar, som de veckovis uppdaterar. Filmbiblioteket består av mängder av titlar; extra populära är både nya mastodontfilmer, som ”Det” och ”Wonder Woman” och moderna klassiker i slag av ”Hot Fuzz” och ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind”.

NYHETER:

Det finns en hel del nya Netflix-filmer och Netflix-serier att ta del av. Faktum är att när det kommer till streaming, har Netflix det allra största utbudet. Deras utbud är till och med så stort att det ibland kan vara svårt att veta vilka filmer och serier som är värda att se.

REKOMMENDERAT:

Ovan ser du några av de filmer och serier på Netflix som vi rekommenderar. Nya titlar tillkommer hela tiden och vi uppdaterar listan så ofta vi kan. För fler uppdateringar spana in våra recensioner och följ oss på Facebook.

Många nya Netflix serier

Netflix seriebibliotek är förtjusande med både klassiska och nya titlar. Bland de äldre hittar vi publikfavoriter som ”Homeland”, ”Broadchurch” och ”Breaking Bad”. Bland de nya tillhör Vita Huset-rökaren ”Designated Survivor”, förortskaramellen ”Modern Family”, Birmingham-ganster-sagan ”Peaky Blinders” där världens kanske mest spännande rockartist Nick Cave står för temamusiken.

Netflix har en svettig konkurrens av HBO, som i många år har producerat marknadens bästa serier. Längre fram kan vi förvänta oss att även uppåtstigande Amazon kommer att ta upp kampen med dem om att vara den bästa streamingplattformen. Men för tillfället kan vi sammanfattningsvis peka ut Netflix som den mest framträdande plattformen idag.

 

3 Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.

Inline
Inline