Robinson 2024

Därför har Robinson-Zayera inget hår: ”Gillar inte det jag ser”

  • TV4 Play
Eyla Runsten
Uppdaterad 19 maj 2024 kl. 07:40 | Publicerad 17 maj 2024 kl. 14:30

Började tappa hår när hon var 14 år

I gårdagens avsnitt av "Robinson" berättade Zayera för Alexander varför hon inte har något hår och hur hon mådde när det hände. Pål väljer att ge bort sin mat till Rooble då han har hamnat i utslagskampen och alla tror att det är för att han ligger risigt till i örådet.

Efter Robinsontävlingen så är det klart att det blir Zayera Khan, Maureen Asic, Rooble Gedi och Alma Skoog som behöver tävla mot varandra i utslagskampen. De återvänder till stranden och här säger Alma att hon behöver någon timme att sitta och tjura för sig själv. Hon är otroligt nervös inför morgondagen och tidigare har hon tänkt att det är bra att ha kvar Zayera för att hon är lätt att slå, men hon har nio liv och är inte så lätt att är bevisligen inte så lätt att besegra med tanke på att hon har tagit sig hela vägen till veckan innan finalen.

Då hon är osäker på hur det kommer att gå imorgon så väljer Zayera att berätta en personlig sak för Alexander Strandberg, nämligen varför hon rakar huvudet. Hon berättar att när hon var 14 år så fick hon en klåda i hårbotten som resulterade i att hon tappade hår på vissa ställen. Hon rakade håret flera gånger, lät det sedan växa ut och gjorde så flera gånger mellan 14 och 22 år.

– Sen tjugotvåårsåldern har jag haft rakat för jag gillar inte det jag ser, säger Zayera.

Foto: TV4

Hon hade nämligen fått skalliga fläckar på vissa ställen i hårbotten som gjorde att det inte såg bra ut när hon lät håret växa. Då valde hon att inte hålla på med peruk eller mediciner utan hon fortsatte att ha rakat hår. Det var otroligt jobbigt för henne i tonåren när hon började tappa hår och beslutet att ha rakat hår när hon var vuxen var för att hon trivdes med det.

– Jag tyckte att jag såg bättre ut med rakad skalle helt enkelt, säger Zayera.

Alexander säger här att han tycker att hon är fin utan hår och med hår, det spelar ingen roll för honom men han är otroligt tacksam över att hon delade med sig av det här till honom. Trots att de krockade mycket i början när de var på Gränslandet så har det utvecklat sig till en fin vänskap mellan dem.

Pål ger bort sin portion

När det är dags för middag så har Alexander stått och kikat ris med chili för alla, men det är inte alla som äter. Pål Schakonat vet hur mycket mat påverkar Rooble och hur annorlunda han blir efter att han har fått i sig mer. Alla blir chockade över att Pål inte ska äta och väljer att ge bort sin mat, de vet hur glupsk han är och han har till och med blivit kallad för "Gamen Pål" på grund av detta. Pål gör detta för att Rooble har stöttat honom genom Robinson och vill stötta honom tillbaka.

Den som blir mest förvånad över detta är Alma, hon tror inte på det och att Pål säger att mat inte betyder så mycket för honom köper hon inte. Hon menar att Pål äter så mycket mat, han äter andras mat och när de ska smaka något så tar han alltid dubbelt så mycket som alla andra.

Foto: TV4

– Ursäkta? Är det något som vi har haft diskussioner om den senaste tiden så är det väl mat och hur mycket mat du äter, säger Alma.

Alma tror att Pål vet att han ligger risigt till inför örådet och väljer därför att framstå som generös och gör allt han kan för att inte bli utröstad. De kommer inte att kunna rösta ut Pål, de vet om att Pål vill ha ut en av tjejerna och behöver rösta på någon som kan möta Pål i en duell, och de tror att det är Marcus Håkansson som kommer att bli den som de röstar på. Just nu så tror tjej-pakten att de sitter osäkert bortsätt från Olivia Lindegren som vann Robinsontävlingen och är immun under örådet.

"Robinson" sänds på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL