Detta är Maureen Asic i Robinson 2024

Detta är Maureen Asic i Robinson 2024

Uppdaterad kl. 16:03 | Publicerad 19 mars 2024 kl. 10:03

Lär känna en av deltagarna i årets Robinson

När det handlar om att aldrig ta skit från någon är Maureen Asic redan proffs. Hon hamnade i Robinson av en slump men hon har gjort det tydligt att hon inte är här för att låta folk kliva på henne.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna, där sammanlagt 20 deltagare ska kämpa för sin egen och lagets överlevnad i den tropiska miljön. Något som är nytt för i år är att Lag Syd bara innehåller män och Lag Nord bara innehåller kvinnor. I årets säsong deltar många starka karaktärer som sticker ut på sina egna sätt, där en av dem är den självsäkra Maureen Asic.

Maureen Asic i Robinson 2024
Foto: TV4

Det här är Maureen Asic –  En dansare med attityd

Namn: Maureen Asic
Ålder: 39 år
Yrke: Professionell dansare
Bor: Stockholm
Personlig sak: Tandtråd

Det som främst oroade Maureen Asic inför att delta i Robinson var hur hennes temperament skulle påverkas av att varken få sova eller äta ordentligt under inspelningarna. Därför hade hon bestämt sig för att inte låta någon annan deltagares dåliga humör påverka henne, utan hon skulle fortsätta behålla båda fötterna på jorden oavsett vad. På sin Instagram delar Maureen mycket innehåll kring spirituella ämnen, något som länge varit en stor del av hennes liv.

På Instagram berättar hon också hur det gick till när hon kom med i Robinson – En caster knackade helt enkelt på dörren till frisörsalongen där hon jobbade och frågade om hon ville söka. Efter att hon tackat ja hade hon 2 månader till att förbereda sig inför programmet innan det var dags att resa, vilket hon gjorde genom att sträckkolla två tidigare säsonger för att förstå vad hon gett sig in på.

Aldrig rädd att säga ifrån

Utanför Robinson är Maureen också en professionell dansare, som bland annat har dansat i tv-serien East Los High (2015) och i kortfilmen Sing for Your Supper (2016). Hon är uppvuxen i Sverige men har gått på dansskola i New York samt bott i Los Angeles i 10 år, därför hör vi henne ofta blanda engelska och svenska i programmet. 

Maureen har synts och hörts en del i de inledande avsnitten av årets säsong, då hon helt klart är en av de mest framträdande karaktärerna i Lag nord. Hon är sassy, självsäker och absolut inte rädd att säga ifrån när hon tycker någon är för bossig. Inte minst är hon snabb att ge svar på tal på gliringarna från Lag syd som ofta hörs innan och efter lagtävlingarna. Det som antagligen kommer ta Maureen längst i Robinson är hennes självsäkerhet och att hon alltid står upp för sig själv även när det hettar till.  

Robinson 2024 hade premiär söndagen den 17 mars och sänds söndag-torsdag på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL