Detta är Olivia Lindegren i Robinson 2024

Detta är Olivia Lindegren i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
03 april 2024 kl. 17:04

27-åringen från Göteborg

Olivia Lindegren i "Robinson" 2024 är en vinnarskalle som kommer att göra allt för att kamma hem den åtråvärda statyetten till västkusten.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egna överlevnad. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsong finns det många personer som sticker ut med sina starka personligheter och drivet för att vinna, en av dessa är Olivia Lindegren.

Detta är Olivia Lindegren i Robinson 2024
Olivia Lindegren i "Robinson" 2024. Foto: TV4.

Detta är Olivia Lindegren – tjejen som kommer göra allt för att vinna

Namn: Olivia Lindegren

Ålder: 27 år

Yrke: Koordinator

Bor: Göteborg

Personlig sak: En bok om överlevnad

Olivia Lindegren hade behaglig start i Robinson 2024 och hittade snabbt sin plats i Lag Nord. Det märktes snabbt att hon var redo att göra allt för att vinna programmet och att hon var en riktig vinnarskalle. Olivia kommer från Göteborg och jobbar som koordinator, i och med detta är hon duktig på att planera och se till att allt följer en plan.

Efter det första avsnittet av Robinson 2024 så märkte man snabbt att Olivia hade hittat sina personer att lita på, även om hon hängde med alla. Efter den första förlusten som gjorde att de hamnade i öråd så märkte man snabbt att hon var där och pratade med alla för att lista ut hur de skulle rösta för att se om någon stack ut från mängden. Hon väljer att följa strömmen många gånger.

När hon klev av båten var det game on

Olivia hade en strategi om att försöka vara sig själv så mycket som möjligt för att inte sticka ut. Genom detta hittade hon genast personer som hon kände att hon kunde lita på. Hon säger dock att hon är lite rätt för den personen hon kommer bli när hon går på ön och är osäker på om hon kommer vara i ett sådant sinne att hon kommer gå över lik för att vinna, men hon är redo att leta bland bajs för att hitta en hemlig immunitet för att hålla spelet levande.

Utanför "Robinson" så jobbar Olivia som koordinator och har en podd. Under tävlingens gång så påverkades hon mycket av att inte kunna äta ordentligt och började gråta när hon äntligen fick se mat efter nästan tre veckors tid av att bara leva på frukt, främst kokosnötter. Olivia säger själv att hon inte är någon som gråter ofta så hon blev lika förvånad när tårarna föll efter att ha sett en fisk i en av prislådorna.

"Robinson" hade premiär den 17 mars. Programmet sänds söndag klockan 21.00 och måndag-torsdag klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL