Detta är Zayera Khan i Robinson 2024

Detta är Zayera Khan i Robinson 2024

  • TV4 Play
Uppdaterad 18 mars 2024 kl. 07:03 | Publicerad 16 mars 2024 kl. 09:03

Lär känna en av deltagarna i årets Robinson

Hon är den näst äldsta deltagaren i Lag nord för i år, men det verkar snarare vara till fördel för Zayera Khan vars livserfarenhet och naturkunskap snabbt imponerar på laget.

Den 17 mars har årets säsong av Robinson premiär. I år befinner vi oss i Filippinerna, där sammanlagt 20 deltagare ska kämpa för sin egen och lagets överlevnad i den tropiska miljön. Något som är nytt för i år är att Lag Syd bara innehåller män och Lag Nord bara innehåller kvinnor. I årets säsong deltar många starka karaktärer som sticker ut på sina egna sätt, där en av dem är äventyraren Zayera Khan.

Zayera Khan i Robinson 2024. Foto: TV4

Det här är Zayera Khan – en naturvan äventyrare som gärna dirigerar

Namn: Zayera Khan
Ålder: 49 år
Yrke: IT-konsult
Bor: Huddinge
Personlig sak: Simglasögon

Som barn bodde Zayera en del i Nigeria, där hon lärde sig spåra djur och veta vad i naturen man kan äta och inte. På så sätt har hon mycket teoretisk och praktisk naturvetenskap på lager, något som gruppen snabbt kommer överens om att det är en stor tillgång för laget. Däremot berättar hon också att ett av hennes personliga problem är att känna tillhörighet i en grupp – Hon är singel och har inga husdjur. Detta eftersom hon har försökt att inte ha några förpliktelser alls, då hon hellre vill ut och resa och vara på äventyr.

Zayera uttrycker också tidigt att hon gillar att peka med hela handen. Hon tycker själv att ledarrollen kommer naturligt för henne och redan i början av programmet försöker hon ta kommandot över lagets arbete. Det blir en hel del diskussioner mellan henne och andra deltagare, oftast på grund av att hon gärna vill styra laget och strukturera upp deras arbete. Detta tas inte väl emot av alla i laget, då vissa verkar tycka att hon är lite för bossig. Att Zayera inte är rädd för att säga vad hon tycker är ett av hennes tydligaste karaktärsdrag, men att döma av de andra deltagarnas reaktioner kan det också riskera att bli hennes fall. 

Robinson 2024 har premiär den 17 mars klockan 21.00 och kan ses på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL