3 deltagare lämnar i slutspurten av Bachelorette Sverige 2024: ”Helt sjukt”

3 deltagare lämnar i slutspurten av Bachelorette Sverige 2024: ”Helt sjukt”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 24 maj 2024 kl. 06:27 | Publicerad 23 maj 2024 kl. 21:00

Sonja Livbom: "Det är helt otroligt"

Vårens upplaga av det populära dejtingprogrammet "Bachelorette" Sverige 2024 börjar lida mot sitt slut. Med bara fem avsnitt kvar på säsongen börjar de manliga deltagarna att ryka i raskt tempo!

3 deltagare lämnar i kvällens Bahcelorette 2024
Patrik, Sonja, Oscar och Daniel. Foto: TV4.

3 deltagare får packa väskan och lämna "Bachelorette" Sverige 2024

Med bara några få avsnitt kvar på vårens upplaga av Bachelorette Sverige 2024 börjar de manliga deltagarna nu ryka en efter en i ett högt tempo. Under säsongens 16 avsnitt får hela tre deltagare packa sina väskor och bege sig hem till både Sverige och Norge.

Först på tur att lämna är Patrik Kronström som tidigare under dagen har ett enskilt samtal med årets Bachelorette Sonja Livbom där de gemensamt kommer fram till att de inte har någon framtid ihop. Det som står i vägen är att Patrik har två barn som gör att han inte kan flytta från sin hemstad Eskilstuna, och Sonja är en inbiten Stockholmstjej som inte kan tänka sig att flytta till Eskilstuna.

Daniel och Oscar lämnar under kvällens rosceremoni

Trots att Patrik lämnat tidigare under dagen så blir det två deltagare som blir utan ros under kvällens rosceremoni. Det är Daniel och Oscar som får packa sina väskor och åka hem. Sonja förklarar att hon inte känner att varken Daniel eller Oscar är någon hon kan spendera sitt liv med hemma i Sverige, men understryker också att de båda är härliga killar.

– Jag tror att Sonja följer sitt hjärta, och det stöttar jag till 100%, säger Daniel till produktionen innan han lämnar.

– Det känns tråkigt att få lämna. Jag pusslade ihop en liten lapp som jag förberett väl med mitt namn och nummer och gav till Sonja och sa om du inte hittar kärleken här inne så ha den i åtanke, säger Oscar innan han lämnar.

"Det känns helt sjukt"

Nu återstår det bara fyra deltagare: Joar, Valentin, William och Christopher.

– Nu är det fyra killar kvar, det är helt otroligt, det känns helt sjukt, nu blir det bara svårare och svårare, säger Sonja till produktionen.

Missa inte den spännande fortsättningen av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL