Det här är surfaren Joar Lavold i Bachelorette 2024

Det här är surfaren Joar Lavold i Bachelorette 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
18 april 2024 kl. 13:04

Sonja Livbom: "Jag är imponerad"

En av deltagarna i vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 är den trygga och stabila killen Joar Lavold, 35, från Stockholm. Här är allt du behöver veta om Joar!

Joar Lavold i Bachelorette 2024
Joar Lavold. Foto: Robert Jardenfeldt/TV4.

Det här är Joar Lavold i "Bachelorette" Sverige 2024

En av årets deltagare i det populära dejtingprogrammet Bachelorette Sverige 2024 i TV4, som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna årets bachelorette Sonja Livboms hjärta, är Joar Lavold. Joar är 35 år, bor i Stockholm och jobbar som kriminalvårdare på säkerhetshäktet i Huddinge, strax utanför Stockholm.

Joar har en kandidatexamen från Umeå Universitet inom internationell kris- och konflikthantering, och har även en karriär som surfinstruktör i ryggen. Under 2018 jobbade han som instruktör på en surfakademi i Queensland, Australien, tillsammans med surflegendaren Robbie Sherwell.

Joar i Bachelorette 2024
Joar Lavold. Foto: TV4.

En rolig kille med ett djup

Joar är definitivt en av årets mest stabila och mogna deltagare, och hittills under säsongen har han visat upp en sida av sig själv som är rolig och sprallig, men också en sida som visar att han är en kille med harmoni och ett djup. Han är en lekfull kille som älskar havet och att resa. På fritiden tar han sig gärna ut på promenader i naturen eller varvar ner hemma i soffan med en bok.

Under Sonja och Joars första möte på röda mattan visar han att han är både omtänksam och kreativ, han ger Sonja en present i form av ett egengjort armband i bärnsten som ska hjälpa henne att hitta lugnet under hela deras resa.

– Det kändes äkta av Joar och djupt, och det glädjer mig för jag har verkligen efterfrågat det. Han har gjort det själv, han har engagerat sig, han har tänkt på att det här ska bli något betydelsefullt, och det får mig att bli nyfiken. Wow, jag är imponerad, säger Sonja efter deras första möte.

Missa inte vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4, måndagar och torsdagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL