Det här är Oscar & Alexander – senaste tillskotten i Bachelorette Sverige 2024

Det här är Oscar & Alexander – senaste tillskotten i Bachelorette Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
02 maj 2024 kl. 21:05

Två nya deltagare har landat i Mexiko

Två nya deltagare har anslutit sig till Bachelorette-gänget för att dejta årets Bachelorette Sonja Livbom nere i Mexiko. Här kan du läsa mer om Alexander och Oscar!

Alexander och Oscar är med i Bachelorette 2024
Alexander och Oscar. Foto: TV4.

Det här är Alexander och Oscar i Bachelorette 2024

Trots att vårens upplaga av Bachelorette Sverige har pågått ett bra tag nu så ansluter sig två nya deltagare till Bachelorette-gänget för att dejta årets bachelorette Sonja Livbom nere i Mexiko.

Två nya deltagare ansluter sig till Bachelorette 2024
Alexander och Oscar. Foto: TV4.

Det här är Alexander

Alexander är en 30-årig egenföretagare som kommer från Kalmar. Han kommer från en stor familj med två systrar och en bror och det enda som egentligen fattas i Alexanders liv just nu är en partner. Han är en förhållande-kille av högsta rang och letar efter någon att leva med för resten av livet.

– Livet är fantastiskt, men det är något som saknas, och det är en tjej. En spontan, rolig och ska ha lätt till skratt, förklarar Alexander för Sonja under deras första möte.

Det här är Oscar

Oscar är 25 år gammal, jobbar som hovmästare, kommer ursprungligen från Helsingborg, men är bosatt på Södermalm i Stockholm sedan en tid tillbaka. Vänner och familj är högsta prioritering för Oscar och han är redo för att hitta en stabil partner att bygga en egen familj med.

– Jag tycker ändå att jag lever ett jätteroligt liv, och jag vill ändå att min framtida fru ska vara med och leva det livet, jag vill inte behöva berätta allt i efterhand utan att vi ska vara så tajta att vi gör alltihop, att vi boostar varandra och höjer varandra. Det är det jag har saknat lite, säger Oscar till Sonja under deras första möte.

Missa inte fortsättningen på kärleksäventyret "Bachelorette" Sverige 2024, måndagar och torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL