Det här är Daniel Thorp i Bachelorette Sverige 2024

Det här är Daniel Thorp i "Bachelorette" Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 13 maj 2024 kl. 06:05 | Publicerad 08 maj 2024 kl. 14:05

En jordnära norrman

En av årets deltagare i det omtalade dejtingprogrammet "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 är den härliga norrmannen Daniel Thorp. Här kan du lära känna Daniel bättre!

Daniel Thorp i Bachelorette 2024
Daniel Thorp. Foto: TV4.

Det här är norrmannen Daniel som söker kärlek i svenska "Bachelorette" 2024

En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta i Bachelorette Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play är den lugna och trygga Daniel Thorp.

Daniel är 36 år och är bosatt i Rygge, Norge, och jobbar som event-planerare under eget bolag. Det här är inte den första gången som Daniel ställer upp i ett realityprogram utan redan 2010 medverkade han i den norska upplagan av Robinson. Efter hans medverkan i Robinson skrevs det en hel del om hans kärleksrelationer i norska medier, relationer som inte slutat särskilt lyckligt, så vi hoppas på att en potentiell relation med Sonja kan bli vändningen!

Daniel i Bachelorette 2024
Daniel Thorp. Foto: TV4.

Har lärt sig mycket från tidigare relationer

Daniels separation från sitt ex, som han dessutom har en dotter tillsammans med, tog hårt på honom under en lång period, och även om det är ett känsligt ämne för honom än idag så är han tacksam över de lärdomar han fått från händelsen. 

– Det är något som jag vuxit av och jag har lärt mig hur en relation inte ska vara, hur man ska hantera saker, säger Daniel till Sonja under deras första singeldejt.

Daniel bor som sagt i Norge, men han är öppen för att eventuellt flytta till Stockholm om det skulle bli en framtida relation med Sonja, och om en norrman är villig att flytta till Sverige tack vare kärleken så är det ett stort tecken på att han är en superfin kille som är villig att göra allt för sin partner!

Om det blir Daniel och Sonja tillslut återstår att se. Missa inte fortsättningen av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL