Här är alla deltagare i Bachelorette Sverige 2024

Det här är Sonja Livbom som söker kärlek i Bachelorette Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
28 mars 2024 kl. 07:03

Här kan du lära känna Sonja!

Bachelorette Sverige är tillbaka med en ny säsong i TV4 och den som är årets huvuddeltagare som tagit sig modet att åka hela vägen till Mexiko för att hitta kärlek är det sprudlande energiknippet Sonja, 28, från Nacka.

Sonja Livbom är årets Bachelorette 2024
Sonja Livbom. Foto: TV4.

Det här är årets "Bachelorette" 2024

I den nya säsongen av Bachelorette Sverige i TV4 får vi följa den 28-åriga solstrålen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken. Sonja ör uppväxt i Nacka med sin mamma och sina två äldre halvbröder. Under de senaste tio åren har hon jobbat med sälj och är i dag säljchef med titeln Customer Success Manager. Sonja beskriver sig själv som självständig men känner sig redo för att hitta en stabil och äventyrslysten partner att dela livet med.

– Ett liv med mig är väldigt spontant. Man vet aldrig var man är i morgon. Jag hoppas verkligen att jag kommer att hitta min spontana livspartner under den här resan, förklarar Sonja i sin introduktionsvideo.

Sonja är årets Bachelorette 2024 i TV4
Sonja Livbom. Foto: TV4.

"Nu handlar allt om att våga"

Att hon inte har lyckats hitta mannen i sitt liv än är på grund av att hon aldrig vågat ge kärleken en ordentlig chans. Hon har tagit kärlekslivet med en klackspark och haft inställningen av "det som händer, det händer" och inte lagt manken till någon större ansträngning. Men, nu känner hon sig mer redo än någonsin för att ge kärleken en ordentlig chans och hon tar sig an rollen som årets Bachelorette på största allvar.

– Samtidigt som jag är så redo för det här, så är jag ändå skraj. Men, nu handlar allt om att våga. Våga vara sårbar, våga släppa in, våga att vara ärlig med sina känslor, berättar Sonja för produktionen.

Nu söker Sonja efter en person som är spontan, äventyrlig, eldig, ödmjuk, någon som är bra på att kommunicera och som är redo för att bilda familj.

Missa inte Sonjas jakt på kärlek i "Bachelorette" Sverige 2024 med start den 1 april i TV4 och på TV4 Play!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL