Det här är William Palmblad i Bachelorette Sverige 2024

Det här är William Palmblad i "Bachelorette" Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
04 april 2024 kl. 06:04

Kommer in som "Byggare Bob"

"Bachelorette" Sverige är tillbaka med en ny säsong i TV4 och en av årets kärlekstörstande deltagare som hoppas på chans till romans med Sonja Livbom är Alieu Dampha som minst sagt har en imponerande livshistoria.

William Palmblad, deltagare i bachelorette sverige 2024
William Palmblad. Foto: TV4.

Lär känna årets "Byggare Bob" William Palmblad i "Bachelorette" 2024

I den nya säsongen av Bachelorette Sverige i TV4 får vi följa den 28-åriga solstrålen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken. En av årets deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko i hopp om att vinna Sonjas hjärta är Stockholms-killen William Palmblad, 28 år, från Värmdö. Williams entré in i årets säsong hör till ovanligheten, han hissas nämligen ner från en bygglift då han passande nog jobbar som platschef inom bygg hemma i Sverige.

Det här är William Palmblad i Bachelorette 2024
William Palmblad. Foto: TV4.

En snickare med självförtroende

William är utbildad till snickare, någonting han själv bara ser som en fördel när det kommer till att dejta. I sin introduktionsvideo passar han även på att skryta om sina (enligt eget utsago) stora, fina händer.

– Alltså jag har ju inte varit med om att tjejer blivit ledsna när man har talat om att man är snickare. Jag har ju fått höra att jag har väldigt stora, fina händer. Och sen när jag fick höra att Sonja gillar det, då tänker jag att det kan vara en fördel, säger William.

William känner sig väldigt redo för att släppa in kärleken och hitta en partner som också kan vara hans bästa vän. Han vill hitta någon att rita och bygga ett hus med där han sedan kan förverkliga sin största dröm i livet, nämligen att bli pappa.

Missa inte Williams jakt på kärlek i "Bachelorette" Sverige 2024 med start den 1 april i TV4 och på TV4 Play!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL