Det här är Valentin Kronlund i Bachelorette 2024

Det här är Valentin Kronlund i Bachelorette 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
26 mars 2024 kl. 07:03

Romantikern från Stockholm

En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play är charmören Valentin Kronlund. Här kan du lära känna Valentin!

Valentin Kronlund i Bachelorette sverige 2024
Valentin Kronlund. Foto: TV4.

Det här är charmören Valentin Kronlund i "Bachelorette" 2024

Det har blivit dags för premiären av Bachelorette 2024 i TV4 och på TV4 Play. En av de deltagare som sökt till årets säsong för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta är Valentin Kronlund, systemutvecklare, 27 år, Gustavsberg. Valentin beskriver sig själv som en härlig stockholmsbo som är självlärd inom app- och webbutveckling, och har ett stort intresse för digital marknadsföring, träning och coaching. Han föddes i New York och bodde en tid i Frankrike innan han tillslut hamnade i Stockholm. Nu ger han sig ut på sitt livs äventyr för att hitta den stora kärleken.

Sonja och Valentins första möte i Bachelorette 2024
Sonja Livbom och Valentin Kronlund. Foto: TV4.

Lyckas imponera på Sonja redan från start

Under premiäravsnittet tar Valentin tillfället i akt och bjuder Sonja på en dejt på röda mattan under temat Frankrike. Det dricks rödvin och de målar av varandra, ett första möte som sätter sina spår hos både Valentin och Sonja.

– Valentin imponerar verkligen på mig med sin picknick som han dukade upp på röda mattan så att vi kunde måla tillsammans, jag tycker det är fint, säger en imponerad Sonja till produktionen efter deras första möte.

– Det var fantastiskt att få träffa Sonja. Väldigt vacker, väldigt mycket energi. Nu känns det som att det här är på riktigt och att det har varit värt att åka hit, berättar Valentin för produktionen.

Missa inte "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play med start den 1 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL