Det här är Christopher Stein i Bahelorette 2024

Det här är Christopher Stein i Bahelorette 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 14:05 | Publicerad 02 maj 2024 kl. 10:05

"Har brutit varenda ben i hela kroppen"

En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play är Christopher Stein. Här kan du lära känna Christopher!

Det här är Christopher Stein i bachelorette
Christopher Stein. Foto: TV4.

Det här är Det här är Christopher Stein som söker kärlek i "Bahelorette" 2024

En av årets deltagare i det populära dejtingprogrammet Bachelorette Sverige 2024 i TV4, som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna årets bachelorette Sonja Livboms hjärta, är Christopher Stein. Christopher är 30 år och kommer från från Vetlanda men bor i Hässelby utanför Stockholm. Christopher jobbar som mäklare och har en bakgrund som hockeyspelare.

– Det har jag gjort mycket av mitt liv faktiskt. Åkt runt och spelat och dedikerat mycket av mitt liv till det. Jag tror att jag har brutit vart enda ben i hela kroppen, säger han under en singeldejt med Sonja.

Christopher i Bachelorette 2024
Christopher Stein. Foto: TV4.

Ett destruktivt förhållande

Han beskriver sig själv som en ambitiös och genuin kille som letar efter någon att spendera resten av livet med. Christopher är en kille med ett stort kontrollbehov, vilket mest troligt kommer från en tidigare destruktiv relation. En relation han har haft svårt att öppna upp sig om, men halvvägs in på säsongen öppnar han upp sig för Sonja.

– Det pratas mycket om våld i olika relationer fram och tillbaka, men den psykiska delen pratas det inte så mycket om, och den är sjukt jobbig. Men mycket manipulation och så, säger Christopher till Sonja.

– Det var ganska tufft att ens behöva ta ett beslut om jag ska dela med mig av det här som är ganska jobbigt, det är något som är väldigt privat och det är inte många som vet om det, berättar Christopher för Sonja under deras singeldejt.

Missa inte vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4, måndagar och torsdagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL