Det här är Patrik Kronström i Bachelorette Sverige 2024

Det här är Patrik Kronström i Bachelorette Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 april 2024 kl. 12:04

Den snygge "chauffören" från Eskilstuna

En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play är den lugna och trygga Patrik Kronström. Här kan du lära känna Patrik!

Det här är Patrik Kronström i bachelorette 2024
Patrik Kronström. Foto: TV4.

Det här är Patrik Kronström som söker kärlek i vårens upplaga av "Bachelorette" i TV4

I den nya säsongen av Bachelorette Sverige på TV4 får vi följa den 28-åriga solstrålen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken. En av årets deltagare som tog sig modet att åka ner till Mexiko i hopp om att vinna Sonjas hjärta, och som faktiskt gick under cover som deltagarnas chaufför under säsongspremiären, är Patrik Kronström. Patrik är 35 år, bor i Eskilstuna och jobbar som elektromekaniker på Volvo Construction Equipment. Han är även stolt pappa till sin 11 åriga dotter Amelia.

Det här är Patrik Kronström i Bachelorette 2024
Patrik Kronströms entré på röda mattan. Foto: TV4.

En tittarfavorit sedan start

Patrik har varit en av säsongens stora tittarfavoriter tack vare hans fina egenskaper. Han är lugn, trygg, klok och lyhörd samtidigt som han har en lite busig sida där han bjuder på sig själv. Även Sonja har haft Patrik som en av hennes favoriter sedan han i premiäravsnittet lurade både Sonja och resterande deltagarna i att han bara var en deltagar-chaufför. Sonja sneglade mot chauffören hela kvällen och tänkte att han är en väldigt attraktiv man, så hon blev minsann inte besviken när “den snygga chauffören” visade sig vara en av årets deltagare som tagit sig dit enbart för hennes skull.

Missa inte fortsättningen av "Bachelorette" Sverige 2024, måndagar och torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL