Linnea Alsberg efter Gift vid första ögonkastet: ”Långt ifrån singel”

Linnea Alsberg efter Gift vid första ögonkastet: ”Långt ifrån singel”

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 08:57 | Publicerad 17 juni 2024 kl. 06:00

Linnea har träffat en ny

Vårens upplaga av "Gift vid första Ögonkastet" 2024 har nu gått i mål i SVT. Vi på Filmtopp hörde av oss till en av årets mest omtalade deltagare för att ta reda på hur kärlekslivet ser ut idag.

Linnea Alsberg efter Gift vid första ögonkastet: ”Långt ifrån singel”
Linnea Alsberg. Foto: SVT.

Linnea Alsberg om livet efter "Gift vid första ögonkastet" 2024

Linnea Alsberg, 27, marknadsansvarig bosatt i Bromma, är en av de deltagare tittarna har fått följa under vårens upplaga av det omåttligt populära dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet i SVT. Linnea blev ihop parad med Jimmi Nordqvist, 33, enhetschef från Malmö, en matchning som blev allt annat än lyckad. Bara några få avsnitt in på säsongen väljer Linnea att avbryta experimentet tack vare att hon känt sig trängd och instängd på grund av Jimmis handlingar.

– Jag har känt mig trängd och jag känner mig besviken. Jag vill inte känna mig trängd och instängd. Jag vill inte att någon ska ta på mig när jag inte vill. Jag vill också att man ska förstå vad det är jag menar med att inte ta på mig när jag inte vill, förklarar Linnea innan hon väljer att lämna programmet.

Linnea Alsberg efter Gift vid första ögonkastet: ”Långt ifrån singel”
Linnea Alsberg. Foto: Ulrika Malm / SVT.

Hur har livet påverkats under tiden din medverkan visats upp?

– Livet har inte påverkats så mycket. Folk skriver fina saker till mig och vissa kommer fram och säger gulliga saker, men annars har det inte påverkats så mycket, svarar Linnea.

Hur ser din relationsstatus ut idag?

– Jag är så långt ifrån singel man kan vara just nu, svarar Linnea.

Linnea vill inte riktigt dela med sig om fler detaljer kring hennes nya kärlek, de båda vill hålla relationen privat. Istället väljer hon att avsluta intervjun med några väl valda tips till nästa års deltagare.

– Var brutalt ärlig och snäll, våga känn och våga agera på dina känslor.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka Linnea för hennes medverkan i "Gift vid första ögonkastet" 2024 och vi önskar henne all lycka framåt med sin nya kärlek!

Här kan du läsa fler intervjuer från årets deltagare:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL