Det här är Linnea i Gift vid första ögonkastet 2024

Det här är Linnea i Gift vid första ögonkastet 2024

  • SVT Play
Karna Mahoney
Uppdaterad 06 april 2024 kl. 12:04 | Publicerad 04 april 2024 kl. 16:04

"Jag längtar efter min man"

Linnea är en av deltagarna i årets upplaga av "Gift vid första ögonkastet". Hon längtar efter att hitta kärleken och framförallt sin man.

Linnea Alsberg från Gift vid ögonkastet 2024. Foto: Ulrika Malm / SVT
Linnea Alsberg. Foto: Ulrika Malm / SVT

Lär känna Linnea i Gift vid första ögonkastet!

Linnea Alsberg, 27, marknadsansvarig från Bromma, är en av årets deltagare i den nya säsongen av Gift vid första ögonkastet. Dejtingprogrammet som går ut på att paren träffas först vid altaret. Inför det kommande bröllopet är Linnea nervös men förväntansfull.

Linnea beskriver sig själv som snäll och omtänksam. Som partner vill hon vara en person som ger allt. Hon förklarar i programmet att hon är omringad av kärlek i form av familj och vänner men att det saknas just en partner, något som hon alltid har längtat efter. Hennes förhoppningar om sin framtida partner är att han är en person med stort hjärta. I första avsnittet av Gift vid första ögonkastet ifrågasätter Linneas mamma om man måste ge allt i ett förhållande.

– Jag vet inte hur man gör om man inte gör det, svarar Linnea. 

Linnea Alsberg från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: SVT
Linnea Alsberg. Foto: SVT

Familjen är viktigast

Linnea uttrycker i säsongens första avsnitt att familjen är det absolut viktigaste för henne. Tittarna får veta att Linnea är gudmor och hon säger att hon kommer tycka det är supersexigt om hennes framtida man är gudfar.

– Jag tycker att det är en väldigt fin grej att få av föräldrarna till barnet att de tycker att han är så pass trygg och fin så att han har blivit gudfar, säger Linnea till produktionen. 

Linneas dejtinghistoria- och framtid 

Kalle Norwald som är en av Gift vid första ögonkastets fyra experter berättar om Linneas tidigare mönster när hon har dejtat. Hon har en tendens att anpassa sig för mycket till personen hon dejtar vilket gör att hon har svårigheter att definiera sina egna behov i en relation. 

Linnea längtar efter en partner som tycker om henne lika mycket som hon tycker om honom. Inför bröllopsdagen beskriver Linnea att hon är pirrig och nervös men också att det ska bli väldigt roligt och hon tror att det kommer bli jättebra. 

Gift vid första ögonkastet sänds på SVT och SVT Play den 8 april. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL