Det här är Jim från Gift vid första ögonkastet 2024

Det här är Jim från Gift vid första ögonkastet 2024

  • SVT Play
Karna Mahoney
Uppdaterad 20 maj 2024 kl. 13:05 | Publicerad 07 april 2024 kl. 06:04

Jimmi söker en tjej som skrattar mycket

I den tionde säsongen av dejtingprogrammet "Gift vid första ögonkastet" får vi lära känna malmöiten Jimmi Nordqvist, även kallad "Jim".

Jimmi Nordqvist från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: Mattias Ankrah / SVT
Jimmy Nordqvist. Foto: Mattias Ankrah / SVT

Lär känna Jim från Gift vid första ögonkastet!

Jimmi Nordqvist, 33, eller Jim som han kallas till vardags, är enhetschef från Malmö. Jimmi är med i årets upplaga av det omtyckta dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet. Programmet går ut på att paren träffas för första gången vid altaret och sedan spenderar fem veckor som makar innan de ska bestämma sig om de vill leva resten av sina liv tillsammans. 

Jimmis mål inför programmet är att hitta det stabila, det som han själv inte hade. Han hoppas att experterna har hittat en partner till honom som skrattar mycket och som har glädje i ögonen. 

– Jag har fått starta om så många gånger, ny klass, nytt hem, om och om igen, säger Jimmy i det första avsnittet. 

Jimmy Nordqvist från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: SVT
Jim Nordqvist. Foto: SVT

Kommer från en svår bakgrund

Jim berättar i programmet om sin tuffa och fattiga bakgrund med en ensamstående mamma och ett syskon. Han pratar med beundran om hur hans mamma såg till att det gick runt samtidigt som hon studerade för att bli sjuksköterska. Han har förstått först i efterhand att hans mamma gjorde allt hon kunde för att hennes barn skulle få en så bra uppväxt som möjligt. 

– Hon är verkligen en fantastisk förebild. Hon är inte rädd för att utmana sig själv, någonting jag värnar om jättemycket, säger Jim om sin mamma till produktionen. 

Jim har lätt för att bli kär

Jim avslöjar att han har lätt för att inte stanna kvar i grejer men om rätt person skulle dyka upp så blir han väldigt engagerad i den relationen. Han tycker själv att han har lätt för att bli kär och han är rädd att det riskerar att göra honom sårad. Jims mamma tror att han i en relation bidrar med mycket omtanke och många roliga stunder.

"Gift vid första ögonkastet" har premiär den 8 april på SVT och SVT Play

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL