Jim Nordqvist om medverkan i Gift vid första Ögonkastet: ”Avslutet var tungt”

Jim Nordqvist om medverkan i Gift vid första Ögonkastet: ”Avslutet var tungt”

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 08:55 | Publicerad 17 juni 2024 kl. 05:00

"En underlig upplevelse"

Vårens upplaga av "Gift vid första Ögonkastet" 2024 har nu gått i mål i SVT. Filmtopp hörde av sig till en av årets mest uppmärksammade deltagare för att ta reda på hur han ser på sin medverkan idag och om han har hittat kärleken efter programmet.

Jim Nordqvist om medverkan i Gift vid första Ögonkastet: ”Avslutet var tungt”
Jimmi "Jim" Nordqvist. Mattias Ankrah / SVT.

Jim om sin medverkan i vårens upplaga av "Gift vid första Ögonkastet"

Årets upplaga av det omåttligt populära dejtingprogrammet Gift vid första Ögonkastet har nu nått sitt mål i SVT. En av årets deltagare, Jimmi Nordqvist, 33, enhetschef från Malmö, blev ihop parad med Linnea Alsberg, 27, marknadsansvarig från Bromma, är en av de deltagare som det figurerat flest artiklar om det senaste. Allt tack vare att paret dessvärre valde att avbryta experimentet och gå skilda vägar efter bara några avsnitt. Läs mer om händelsen här!

Därför tackade Jim ja till att vara med i programmet

– Det var framförallt för värmen och omtanken jag kände från produktionen och SVT. De vill verkligen helhjärtat att detta ska lyckas så jag kände mig så trygg att tacka ja när frågan kom, svarar Jim.

Den mest jobbiga stunden/upplevelsen emotionellt under säsongen?

– Avslutet med Linnea var tungt, men det tror jag inte är förvånande för någon, svarar Jim.

Jim Nordqvist om medverkan i Gift vid första Ögonkastet: ”Avslutet var tungt”
Foto: SVT.

Trots ett misslyckat experiment rekommenderar Jimmi andra att söka

Jimmi berättar att livet har varit underligt under tiden som avsnitten visats upp för svenska folket. Han skulle dock rekommendera andra att våga ta chansen att söka och bjuder nästa års deltagare på ett grundläggande tips.

– Man blir ju igenkänd, det är en underlig upplevelse. Man känner sig som vanligt men helt plötsligt kommer någon fram och vill ta en bild. Absolut skulle jag rekommendera andra. Jag tror att det är viktigt att man känner sig trygg i sitt eget beslut eftersom det är väldigt tufft, men det här är en fantastisk upplevelse att vara med om. Var dig själv, det är ett minne för livet och man får verkligen lära sig så mycket om hur man är som person, säger Jimmi.

Kommer vi få se mer av Jimmi i TV-rutan?

– Nej, jag känner mig ganska nöjd, men jag hade aldrig tvekat om någon kom och frågade om jag skulle läsa in en ljudbok, säger Jimmi.

Sist men inte minst var vi givetvis tvungna att ställa frågan som alla vill veta svaret på. Är Jimmi singel eller har han lyckats träffa den rätta sedan kamerorna stängdes ner?

– Jag är singel, svarar Jimmi kort och koncist.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka Jimmi för hans medverkan i "Gift vid första Ögonkastet" 2024 och vi är stensäkra på att han kommer att hitta den rätta när tiden väl är inne.

Här kan du läsa fler intervjuer från årets deltagare:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL