Anastasia efter Gift vid första ögonkastet 2024: “Jag har träffat någon“

Anastasia efter Gift vid första ögonkastet 2024: “Jag har träffat någon“

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 08:58 | Publicerad 17 juni 2024 kl. 07:00

Anastasia om sin medverkan i SVT:s succéprogram

Årets upplaga av "Gift vid första ögonkastet" har nu gått i mål på SVT. Filmtopp hörde av sig till Anastasia Exner för att ta reda på hennes takar kring produktionen och hur livet sett ut efter hon valde att hoppa av programmet.

Anastasia i Gift vid första ögonkastet 2024
Anastasia Exner. Foto: SVT.

Anastasia Exner om "Gift vid första ögonkastet" 2024

Anastasia Exner, 27, kommunikatör från Borås, är en av de deltagare tittarna har fått följa under vårens upplaga av det omåttligt populära dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet i SVT. Anastasia blev ihop parad med Torsten Malmgård, 27, systemutvecklare från Uppsala, en matchning som dessvärre inte höll hela vägen. Här kan du läsa mer om händelserna.

Vi på Filmtopp hörde av oss till Anastasia för att ta reda på hur livet sett ut efter programmet, om hon har hittat någon ny och om hon, trots ett misslyckat experiment för egen del, rekommenderar andra att söka.

Hur har livet påverkats under tiden säsongen sänts?

– Jag har ibland märkt av att människor på gatan sneglar lite extra efter en. Den största skillnaden har varit på sociala medier, många som tagit kontakt, både främlingar och bekanta, svarar Anastasia.

Vad fick dig att tacka ja?

– Jag var nyfiken på vem de hade hittat som match, svarar Anastasia.

Har du något tips till nästa års sökande?

– Försök att inte övertänka när du väl är i experimentet, lyssna på dina känslor, tipsar Anastasia.

Anastasia i gift vid första ögonkastet 2024
Anastasia Exner. Foto: Ulrika Malm / SVT.

Den främsta egenskapen du känt att du behövt jobba på efter din medverkan?

– Att inte vara så självkritisk och hård mot mig själv. Att inte vara rädd för att verka "gnällig", förklarar Anastasia.

Skulle du rekommendera den här upplevelsen för andra?

– Om man känner att man är på en plats där man vill och orkar växa tillsammans med någon – absolut, svarar Anastasian.

Anastasias pappa fick diagnosen lungcancer i september, något som gjorde att hela experimentet kändes sekundärt och hon hade inte orken till att börja dejta igen, men tack vare samtal med relationsexperten Hana Jamali kom hon på andra tankar och lyckades tillslut hitta den rätta. 

– Jag har träffat någon, han älskar hundar lika mycket som jag och har en själv! Det om något är ett recept för succé enligt mig haha, svarar en genuint lycklig Anastasia.

Sist men inte minst ställde vi frågan om det finns något annat TV-program hon hade kunnat ställa upp i och svaret blev inte helt oväntat nog Bäst i test, så förhoppningsvis är det här inte det sista vi får se av Anastasia i rutan!

Filmtopp vill passa på att tacka SVT och hela produktionen bakom "Gift vid första ögonkastet" för en helt magisk säsong och vi ser fram emot nästa års kärleksäventyr.

Här kan du läsa fler intervjuer från årets deltagare:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL