Ambulans tillkallas i Gift vid första ögonkastet

Ambulans tillkallas i Gift vid första ögonkastet

  • SVT Play
Karna Mahoney
29 april 2024 kl. 20:04

“Då ligger hon där, högröd och har svårt att andas”

I veckans avsnitt av ”Gift vid första ögonkastet” är det dramatiska scener som utspelar sig för tittarna när ambulans måste tillkallas till inspelningen.

Anastasia väntar på att ambulansen ska komma med Torsten vid sin sida i Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: SVT
Anastasia väntar på att ambulansen ska komma med Torsten vid sin sida . Foto: SVT

Anastasia har svårt att andas

Gift vid första ögonkastet är programmet där singlar paras ihop av experter för att gifta sig, utan att ha träffat varandra innan vigseln. Paren spenderar fem veckor som makar innan de ska bestämma sig för om de vill spendera resten av sina liv ihop.

I det senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet blir det skrämmande scener när ambulans tillkallas till Anastasia som har svårt och andas, är yr och har fått utslag på armarna. Alla par förutom Christoffer och Rosanna har samlats i det hus där Emmy och Mattias spenderar sin bröllopsresa, för att spendera en kväll tillsammans. Tyvärr måste Anastasia och Torsten åka med ambulans till sjukhuset. 

– Jag förstod inte riktigt hur allvarligt det var innan ambulanspersonalen kom och började ge syrgas och grejer, säger Anastasias man Torsten. 

– Jag fick en anafylaktisk chock, grad 3 så jag höll på att få hjärtstopp. Fick en adrenalinpenna i benet, syrgas. Har aldrig varit allergisk mot något i hela mitt liv, berättar Anastasia i programmet. 

Linnea och Emmy berättar för varandra om sina rädslor i Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: SVT
Linnea och Emmy berättar för varandra om sina rädslor. Foto: SVT

Tjejerna finner varandra 

Kvar är då två par, Emmy och Mattias samt Linnea och Jimmi, som spenderar resten av kvällen tillsammans. De pratar öppet om vad de har varit med om i sina nya relationer och vilka känslor som har kommit på köpet. Särskilt bra finner Linnea och Emmy varandra som båda delar med sig av sina rädslor i sina nya relationer och inser att de sitter lite i samma båt. 

– Det har varit jättebra och då finns det en rädsla för att det ska försvinna. Och sen finns det typ en rädsla att jag ska såra Mattias, och sen finns det en rädsla att jag ska bli sårad, berättar Emmy för Linnea som instämmer att hon bär på liknande känslor. 

Till nästa avsnitt hoppas vi att Anastasia är på fötterna igen. "Gift vid första ögonkastet" sänds på SVT och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL