Det här är Emmy i Gift vid första ögonkastet 2024

Det här är Emmy i Gift vid första ögonkastet 2024

  • SVT Play
Karna Mahoney
03 april 2024 kl. 16:04

Hon längtar så att det gör ont

Emmy Johansson är en av de modiga deltagarna i årets upplaga av dejtingprogrammet "Gift vid första ögonkastet". Hon känner en saknad för att ha någon att gå igenom livet med. Lär känna Emmy!

Emmy, deltagare i Gift vid första ögonkastet 2024
Emmy Johansson. Foto: Ulrika Malm /SVT.

Lär känna Emmy Johansson i "Gift vid första ögonkastet" 2024

Emmy Johansson, 26, är medieentreprenör från Kalmar. Hon är en av deltagarna i den tionde säsongen av Gift vid första ögonkastet, programmet som går ut på att paren träffas vid altaret och sedan får tillbringa de kommande fem veckorna tillsammans som gifta makar. Efter de fem veckorna ihop får de välja om de vill spendera resten av sitt liv tillsammans.

Emmy saknar någon att dela livet med och gå igenom saker med en partner vid sin sida. Hon tycker att det är fint att se sina vänner hitta personer som de vill dela resten av livet med. 

– Längtan efter kärlek för mig, asså den kan göra lite ont ibland, säger Emmy.

Det här är Emmy Johansson i gift vid första ögonkastet 2024
Emmy Johansson. Foto: SVT.

Saknaden av en fadersgestalt har satt sina spår

Emmy är uppvuxen på Öland med sin mamma men saknar en fadersgestalt i sitt liv. Hon pratar om en saknad från sin pappa som var där men ändå inte närvarande. Emmy beskriver hur det har påverkat henne att ha en frånvarande förälder både på känslomässigt plan men också hur det influerar hennes relationer med andra.

Emmy tror att hennes bakgrund har påverkat henne genom att vara rädd för att gå in i relationer som kanske hade fungerat. 

– Det har väl varit tufft också, liksom en känsla att inte vara älskad av en förälder, berättar Emmy under säsongens första avsnitt.

Nära relation till sin mamma

Emmys mamma blir tårögd när hon pratar om sin dotter som är hennes stolthet.

– Det är spännande, jag tycker det är jättekul. Jag tycker det är tufft att hon vågar, säger Emmys mamma till produktionen. 

I första avsnittet berättar Emmy att hon i sin framtid ser en enkelbiljett till Stockholm och mycket riktigt får tittarna se henne paras ihop med just en stockholmare. Enligt Emmys LinkedIn går det att tyda att hon har börjat jobba i Stockholm och att hon är kvar där än idag. Kanske håller paret hela vägen in i mål. Det får vi snart veta i Gift vid första ögonkastet 2024. 

"Gift vid första ögonkastet" har premiär den 8 april på SVT och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL