Det här är Mattias i Gift vid första ögonkastet 2024

Det här är Mattias i Gift vid första ögonkastet 2024

  • SVT Play
Karna Mahoney
Uppdaterad kl. 16:04 | Publicerad 03 april 2024 kl. 13:04

Mattias söker en tjej med fart och fläkt

Mattias Cedergren är en av årets deltagare i den tionde säsongen av ”Gift vid första ögonkastet”. Mattias är peppad på experimentet och går in i programmet med stora förväntningar.

Mattias Cedergren från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: Ulrika Malm/ SVT
Mattias Cedergren. Foto: Ulrika Malm / SVT.

Mattias söker efter kärleken i "Gift vid första ögonkastet" 2024

Mattias Cedergren, 27, är koordinator från Täby. Mattias är med i årets upplaga av den omtyckta dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet för att han är på jakt efter en lugn och söt tjej som ändå har fart och fläkt. Han tror att experterna har hittat en tjej som vet vad hon vill. 

Mattias beskriver sig själv som lekfull, skämtsam och ödmjuk. Mattias vänner beskriver honom som en vinstlott för en framtida partner och att han bryr sig väldigt mycket om andra människor. 

– Jag tror på det här. Lita på mig själv att jag klarar det här, fast att det knarrar så högt på vägen, säger Mattias i det första avsnittet.

Mattias Cedergren från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: SVT
Mattias Cedergren. Foto: Ulrika Malm / SVT.

Den tuffa vägen som lett honom hit

I det första avsnittet pratar Mattias om sin bakgrund och berättar han att han alltid har varit en väldigt stängd och tystlåten person. Han berättar vidare om bergochdalbanan av psykisk ohälsa som han har haft i sitt liv och plötsliga dödsfall bland sin familj och vänner. Det som hjälpte Mattias där och då var hans vän som tålmodigt lyssnade när han många gånger behövde prata av sig.

– Han är lite tillbakadragen till en början tills han känner sig trygg och då finns det ingen hejd, säger Mattias vän till produktionen. 

– Mattias kommer kunna bidra med lugn och stabilitet och inte springa iväg, berättar Maria Farm, en av programmets experter, i första avsnittet.

Gift vid första ögonkastet har premiär den 8 april på SVT och SVT Play

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL