Det här är Rosanna från Gift vid första ögonkastet 2024

Det här är Rosanna från Gift vid första ögonkastet 2024

  • SVT Play
Karna Mahoney
08 april 2024 kl. 08:04

Rosanna saknar kärleken

Rosanna letar efter kärleken i "Gift vid första ögonkastet". Hon längtar efter en partner som är den bästa kompisen och allt det andra som ingen annan kan vara.

Rosanna Segerstedt Pillay från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: Miranda Johansson / SVT
Rosanna Segerstedt Pillay. Foto: Miranda Johansson / SVT.

Önskar gärna en man som kan backa med släp

Rosanna Segerstedt Pillay, 32, är produktägare och bosatt i Malmö. Rosanna som är född och uppvuxen i Skellefteå är en av deltagarna i den tionde säsongen av det uppskattade programmet Gift vid första ögonkastet

 När Rosanna beskriver sin potentiella drömpartner så säger hon att han ska vara rolig, påhittig, snäll, jordnära, social, kommunikativ och fortsätter:

– Av någon anledning är det typ attraktivt att backa med släp, säger Rosanna i programmet. 

Däremot har Rosanna ett annat viktigt krav: en dealbreaker. Rosanna berättar i det första avsnittet att en dealbreaker för henne skulle vara att samtalet inte fungerar mellan henne och sin blivande partner och poängterar att det är det som ibland har felat när hon har dejtat tidigare. 

Rosanna Segerstedt Pillay från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: SVT
Rosanna Segerstedt Pillay. Foto: SVT.

Vännernas syn på saken 

Rosannas vän säger till produktionen att hon tror att hennes kompis kommer att få lära känna sig själv bättre under experimentets gång. Hon förklarar att Rosanna vanligtvis väljer bort personer efter första eller andra dejten för att det kanske inte fanns någon kemi. En annan av Rosannas vänner säger att de känner varandra så pass väl så att när hon själv kommer att se Rosannas blivande man för första gången så kommer hon veta exakt vad Rosannas reaktion kommer att vara. 

Rosannas dejtinghistorik 

Fredric Bohm som är en av Gift vid första ögonkastets experter beskriver i programmet att Rosanna har otroligt höga krav på en partner. Eftersom hon har dejtat innan men nu har bestämt sig för att det här är på riktigt har kraven blivit ännu högre än tidigare, förklarar han. Fredric berättar vidare om en partner ska klara av att hantera Rosanna så kräver det en person med mycket driv och hög kapacietet, något hon själv även kan bidra med till sin partner.

Se Gift vid första ögonkastet den 8 april på SVT och SVT Play

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL