Det här är Torsten i Gift vid första ögonkastet 2024

Det här är Torsten i Gift vid första ögonkastet 2024

  • SVT Play
Karna Mahoney
Uppdaterad kl. 16:04 | Publicerad 03 april 2024 kl. 16:04

Torsten vill ha en partner som han kan ta med ut på äventyr

I årets upplaga av det populära dejtingprogrammet ”Gift vid första ögonkastet” får vi träffa Torsten som letar efter kärleken.

Torsten Malmgård från Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: Ulrika Malm / SVT
Torsten Malmgård. Foto: Ulrika Malm / SVT

Lär känna Torsten från Gift vid första ögonkastet 2024!

Torsten Malmgård, 27, är en systemutvecklare från Uppsala. Han beskriver sig själv som en person med mycket energi och som alltid uppskattar lite äventyr. Han berättar i första avsnittet av Gift vid första ögonkastet om att han har en stuga som är belägen i Abisko där man kan vandra. En plats han längtar efter att få ta med sin partner till och uppleva det tillsammans.

– Jag skulle gärna vilja vara en partner som tar med en ut på äventyr, säger Torsten 

Torsten säger även att han är lite av en nörd när det kommer till fantasy. Han säger att han har läst allt som finns på den hyllan. Torsten har exempelvis själv upprättat ett uppslagsverk för varje trollformel från Harry Potter-serien som inkluderar både dess funktion och hur det uttalas. 

– Jag har många bra kvaliteter. Jag skulle beskriva mig själv som en golden retriever, mycket energi och nyfiken. Att dejta mig är som att gå ut med en golden retriever, säger Torsten.

Torsten Malmgård. Foto: SVT
Torsten Malmgård. Foto: SVT

Kastar sig in ett givande experiment

I det första avsnittet av Gift vid första ögonkastet får tittarna se deltagarna lämna röstmeddelande till sin blivande partner. Där får vi se att utöver Torstens många goda egenskaper så kan han även sjunga.

Torstens kompis säger till honom att se det som en “win-win” eftersom han kommer lära sig så mycket under resans gång vilket utfall experimentet än har. 

– Jag hade ju inget för mig i sommar så då kan jag lika gärna gifta mig, skojar Torsten med sin vän. 

"Gift vid första ögonkastet" har säsongspremiär på SVT och SVT Play den 8 april. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL