Pål Schakonat ute ur Robinson – deltagare skrattade av lycka

Pål Schakonat ute ur Robinson – deltagare skrattar av lycka

  • TV4 Play
Eyla Runsten
20 maj 2024 kl. 19:30

Valde fel motståndare i Örådsduellen

I dagens avsnitt av "Robinson" 2024 duellerar Pål Schakonat och Maureen Asic, men förlorar och behöver lämna dagen innan finalveckan börjar. Alma Skoog kunde då inte hålla inne glädjen.

Pål Schakonat väljer att duellera mot Maureen Asic. Deras duell är kniven, de ska då balansera en kniv på sin handrygg med armen rakt ut och den som tappar kniven först förlorar. Efter en stund så börjar mjölksyran komma och Pål kämpar med att ha sin arm uppe, efter en stund så blir det för mycket för Pål och han förlorar duellen. Detta betyder att Pål behöver lämna Robinson.

– You didn't know who you picked, säger Maureen.

Maureen återvänder till bänken och möts av kramar från Olivia Lindegren och Alma Skoog, de är otroligt stolta över henne. Anders Lundin undrar hur det känns så erkänner Pål att det var skönt att kunna få kämpa för sin plats i Robinson, det blev avgjort av honom på ett annat sätt än om han hade blivit utröstad. Han önskar alla allt gott och lycka till i finalveckan men han tackar Rooble Gedi specifikt för deras resa som de har haft tillsammans.

Pål Schakonat ute ur Robinson – deltagare skrattar av lycka
Foto: TV4.

Alma Skoogs lycka när Pål Schakonat åker ut

När Pål har gått så undrar Anders hur det känns för Maureen. För henne känns det bra och hon har väntat på att få duellera, hon säger även att Pål valde fel person för den här duellen för att hon är en professionell dansare och frisör, så hon är otroligt stabil i händerna och har bra kroppskontroll. Samtidigt så kan Alma inte kontrollera sina känslor och sitter med ett stort leende på läpparna.

– Äntligen kan vi slå upp dörren, säger hon och fnissar.

Väl tillbaka vid lägret så konfronteras Rooble av Maureen. Här berättar Rooble att han röstade på Pål för att han bad honom göra det och Maureen menar att hon nu ser vart hans lojalitet ligger. Han ljög för dem om att han skulle rösta på Alexander Strandberg och hon kan nu inte lita på det Rooble säger längre.

Pål Schakonat ute ur Robinson – deltagare skrattar av lycka
Foto: TV4.

Rooble tog Påls förlust hårt

Rooble tog det hårt att Pål var den som behövde lämna och han är den enda som inte är helt glad över att få vara i finalveckan. Det var tufft för honom att Pål behövde lämna då de hade kommit varandra nära och under morgonen så sitter Rooble själv på stranden och läser en bok. Samtidigt så sitter tjejerna och pratar om att Rooble röstade på Pål när han hade sagt att han skulle rösta på Alexander. De blev förvånade över att Rooble och Pål hade blivit nära vänner och att Maureen känner sig sviken av hur Rooble agerade och kan inte lita på honom längre.

– För mig handlar det om ärlighet och då känner jag att he broke my trust, säger Maureen.

Simone Sjöström går bort till Rooble för att prata med honom och frågar här hur han mår. Här erkänner han att han tycker att det är roligt hur vissa försöker rättvisa sig själva och hur de spelar. Han menar att alla spelar och förstår inte varför han ska behöva berätta om han ändrar sig eller inte.

– Nu är det slutsmörat, definitivt asså, nu kör vi! Det är lite kvar, säger Rooble.

"Robinson" sänds på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL