Detta är Simone Sjöström i Robinson 2024

Detta är Simone Sjöström i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
Uppdaterad 02 april 2024 kl. 15:04 | Publicerad 27 mars 2024 kl. 17:03

Flygteknikern från Luleå

Simone Sjöström i "Robinson" 2024 beskriver sig själv som en tävlingsmänniska då hon har tävlat hela sin uppväxt i hästhoppning och hon hatar att förlora. Då hon jobbar som flygtekniker tror hon att hon även har en fördel i problemlösningar som kan uppstå på ön.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsong finns det många personer som sticker ut med sina starka personligheter och ett driv för att vinna, en av dessa är Simone Sjöström.

Simone Sjöström i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Simone Sjöström – Vinnarskalle med ett övertag i problemlösning

Namn: Simone Sjöström

Ålder: 24 år

Yrke: Flygtekniker

Ort: Luleå

Personlig sak: Kortlek

Simone Sjöström hade inte den lugnaste starten i Robinson 2024 då efter vinsten i pristävlingen så var hon tvungen att välja två personer som skulle tävla mot varandra för en immunitet. Simone kommer från Luleå och jobbar som flygtekniker där hon spenderar varje dag i hangaren, vilket är ett stort rum för bland annat flygplan, och jobba med kroppen. Hon behöver inte bara jobba med kroppen varje dag utan hon stöter även på situationer där problemlösning spelar en stor roll i att ta sig vidare i arbetet, och detta anser är till hennes fördel när det kommer till att vinna årets Robinson.

Efter den första tävlingen så verkade det som om att hon låg risigt till då hon fick välja två personer som skulle ställas mot varandra för tävla om en immunitet. I och med detta så fick hon många blickar mot sig när hon valde sina personer. I Lag Nord var de dock snabba med att lyssna på vad förloraren av tävlingen ville och Simone satt säkert och behövde inte oroa sig i utröstningen.

Har tävlat hela sin uppväxt

Efter att första deltagaren behövde lämna Lag Nord så fick Simone reda på att någon hade ljugit henne rätt upp i ansiktet och var inte rädd för att säga ifrån när det hände. När lagen fick reda på att det fanns en hemlig immunitet på sin ö så var Simone en av de som var inblandade i att slarva bort den när den hittades av fel person enligt dem. Här ser man att Simone vill göra allt för att vara en av de som klarar sig hela vägen till final.

Utanför Robinson så spenderar Simone mycket tid på jobbet som flygtekniker. Här får hon använda kroppen mycket, men även hjärnan då hon stöter på mycket problemlösningar. Under hela uppväxten så har hon tävlat i hästhoppning säger själv att hon hatar att förlora. Simone berättar även att hon aldrig hade ställt upp i en tävling om det inte var så att hon hade en väldigt bra chans på att vinna.

"Robinson" 2024 hade premiär söndagen den 17 mars. Programmet sänds söndagar klockan 21.00 och måndag-torsdag klockan 19.00 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL