Cornelia ryter till efter Anna Brolins ord i Farmen: ”Så jävla förbannad!”

Cornelia ryter till efter Anna Brolins ord i Farmen: ”Så jävla förbannad!”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
19 februari 2024 kl. 19:02

Ovanligt många twister som rör om i grytan

Under måndagens avsnitt av "Farmen" 2024 bjuds det på en hel del twister som gör att Maxine Lindin och Cornelia Nordensson får nog och skäller ut sina medfarmare på gården. Anna Brolin får dessutom försvara produktionen i sig.

Farmen 2024, avsnitt 32
Magnus Samuelsson och Desirée Sjögren. Foto: TV4.

Ovanligt många twister som rör om i "Farmen" 2024

I måndagens avsnitt av Farmen 2023 på TV4 rivstartar veckan med ett besök av programledare Anna Brolin som samlar gänget kring matbordet. Väl på plats får Per Renström i uppdrag att välja vem som ska bli veckans storbonde och givetvis faller hans val på en i sin egen pakt.

– Jag har ju tänkt att jag vill ge storbondeskapet till någon som jag tycker är en riktig farmare och kan sköta gården som man ska. Jag känner ju de här nu så man vet ju vilka som är duktiga och vilka som inte är så duktiga. Min storbonde för den här veckan är Dessan, säger Per till gruppen.

Desirée "Dessan" Sjögren behöver inte utse någon första-kämpe då den platsen redan gått till den före detta Torpet-deltagaren Levin Larsson. Istället måste hon utse någon av de andra deltagarna till att gå till Torpet. Den utvalde får i sin tur en säker vecka och får en chans till att vinna viktiga amuletter. Dessan väljer att skicka Magnus Samuelsson till Torpet.

Eftersom att Torpet för närvarande står tomt så måste även Magnus välja någon av de andra deltagarna att ta med sig och Magnus väljer Cornelia Gyllborg. Cornelia får i sin tur samma uppgift och väljer att Ronja Lindholm följer med dem till Torpet.

Cornelia i farmen 2024
Cornelia Nordensson. Foto: TV4.

Maxine Lindin och Cornelia Nordensson ryter ifrån när Anna Brolin redogjort alla val

Efter att alla val om vilka som skall till Torpet och således sitta säkert veckan ut har redogjorts får Maxine Lindin frågan om vad hon tycker om att trion skickas iväg.

– Ja, alltså det är ju lite trist att alla tre sitter säkra kan jag väl känna. Folk ska ryka nu liksom och det är ganska många som sitter säkert nu i en vecka, och nej det här är ju ändå ett spel, det får man inte glömma bort, svarar Maxine inför gruppen.

Anna Brolin vänder sedan frågan till Cornelia Nordensson.

– Ska man behöva lämna walk over för att komma någonstans i den här tävlingen eller vad är tanken? Vi är lika många kvar i spelet som vi var min första vecka på gården, hade det inte varit mer rimligt att liksom låta folk gå upp i ting här och nu än att skicka folk som blir säkra i flera veckor, säger en märkbart irriterad Cornelia till gruppen.

Cornelia öppnar upp sig för produktionen

– Alltså jag blir så, ursäkta mig men, jävla förbannad på det här skitspelet! Jag är ju en känslomänniska och när det kommer saker kastat till mig i den här situationen, då öppnar jag munnen och då tyglar jag mig inte. Jag är inte så diplomatisk när jag känner att det inte blir som jag vill, säger Cornelia till produktionen.

Maxine, Farmen 2024
Maxine Lindin. Foto: TV4.

Dramatiken fortsätter

Maxine står i köket och diskar när Cornelia, Ronja och Dessan kommer in för att se vad tjejerna kan packa med sig till Torpet. De pratar om att de borde ta med sig bröd för att det mest troligt kommer att ta flera timmar innan de når fram till gården och det väcker känslor av dubbelmoral och orättvisa inom Maxine. 

– Det här är sån jävla dubbelmoral. Det är samma sak som när ni säger att vi inte ska ta sylt eller honung, det är exakt samma sak. Helt plötsligt när ni ska dra då ska ni ha med er massa bröd. Fråga alla andra, precis som ni säger i går att man ska fråga alla andra i gruppen, och helt plötsligt ska man inte fråga gruppen? Om det ska vara lika så ska det vara lika, man kan inte behandlas olika, säger Maxine argt till tjejerna.

– Cornelia och Ronja vill ju ta med sig lite bröd till Torpet. De vill även ta med sig honungen tillbaka. De frågar ingen om det här utan de bara går och röjer åt sig brödet. Vilket jag känner är absolut inte "fine", för de har sagt till oss att vi inte fick ta sylt i går kväll. Man kan inte ha olika regler för olika spelare här inne, det fungerar inte. Vi är människor allihop och jag tycker inte att det är fint gjort, förklarar Maxine för produktionen.

Missa inte "Farmen" 2024 i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL