Det här är Desirée Sjöberg i Farmen 2024

Det här är Desirée Sjögren i Farmen 2024

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 04 mars 2024 kl. 07:03 | Publicerad 15 februari 2024 kl. 14:02

49-åringen från Torsåker

Bland deltagarna i "Farmen" 2024 har vi den 49-åriga familjemamman Desirée Sjögren vars favoritskap växer med varje dag.

Det finns flera tänkbara vinnare av Farmen 2024 och Desirée Sjögren är helt klart en av dem. Under de veckor som hon spenderat ute på Norra Brandstorp har hon lyckats hålla sig på god fot med alla de andra, vilket gör det fullt möjligt att hon blir kvar bland de allra sista. Här bekantar vi oss närmare med "Dessan" som allt fler får upp ögonen för som en kandidat att ro hem vinsten i det populära programmet.

Det här är Desirée Sjögren i Farmen 2024
Foto: TV4.

Det här är Desirée Sjögren i Farmen 2024

Ingen kan nog säga emot påståendet att att Desirée Sjögren är en av de varmaste farmarna. Gång på gång visar hon vilket gott och lekfullt hjärta hon har. Därför kommer det inte som någon överraskning att hon jobbar med att hjälpa andra människor.

När "Dessan" inte behöver leva livet som bonde i de småländska skogarna, så bor hon till vardags Torsåker i Gävleborgs län. Där lever hon tillsammans med sin familj och jobbar som undersköterska. Vidare är hon ett fan av hockeylaget Brynäs IF som lever efter principen att "lite skit rensar magen". Likaså gillar hon att säga att hon "inte har tummen mitt i handen", med andra ord att hon är en händig person, vilket förstås kommer till nytta nu när hon ska försöka gå hela vägen och vinna Farmen

Men någon vinst i Farmen skulle det inte komma att bli för Desirée. I säsongens 41:a avsnitt förlorade hon i en kunskapsduell mot Levin Larsson och fick därmed se sig själv lämna programmet kort innan finalveckan. Vi önskar henne hur som helst all lycka inför framtiden. 

Desirée Sjögren – fakta: 

Ålder: 49

Bor: Torsåker

Yrke: Undersköterska

Instagram: dessansjogren

Du följer Desirée Sjögrens resa i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL