Det här är Ronja Lindholm i Farmen 2024

Det här är Ronja Lindholm i Farmen 2024

Moa  Andersson
19 januari 2024 kl. 15:01

Skärblacka-bon medverkar i årets upplaga

Ronja Lindholm medverkar i årets säsong av "Farmen" 2024 och tycker att det är det bästa programmet någonsin. Hon verkar vara en person som har båda fötterna på jorden och står upp för sig själv när det gäller.

Ronja Lindholm, 26, kommer från Skärblacka, som är en tätort i Norrköpings kommun, och är en av farmarna i årets upplaga av Farmen 2024. Inför premiären berättade hon för sin hemtraktens tidning, NT, att säsongen kommer bestå av "mycket bråk, tårar och drama för tv-tittarna", vilket många antagligen kan instämma med.

Ronja Lindholm i Farmen 2024
Ronja Lindholm. Foto: TV4

En person med båda fötterna på jorden

Vi har redan fått se Ronja i flera konflikter och diskussioner med andra deltagare i Farmen, bland annat uppstod ett bråk om användningen av tvål mellan henne och Yorgo Skulis. Hon verkar vara en person som har båda fötterna på jorden och står upp för sig själv samt de hon bryr sig om.

Ronja tycker att Farmen är det bästa programmet någonsin och det var också därför hon också sökte in. För Hänt berättade hon att det svåraste med att medverka i programmet var människorna som deltog. Hon förklarade att det var det värsta och att hon istället försökte hålla sig till dem som hon trivdes med. Även för dem sa hon att det var väldigt mycket bråk, men som tur var lyckades hon hålla god stämning med hennes "lilla lag".

Trots bråk och drama mådde hon bra efter inspelningen av programmet. Däremot gick hennes mormor bort en vecka efter att hon kom hem till Skärblacka igen, något som var väldigt jobbigt för henne. 

– Då gick jag sönder lite grann, jag förlorade en del av mig själv. Lone, som hon hette, var världens snällaste mormor. Hon var en riktig skämma-bort-mormor. Hon var fantastisk, berättade Ronja för Hänt. 

Ronja Lindholm – faktaruta:

Ålder: 25
Bor: Skärblacka
Arbetar på: Polismyndigheten och har en butik som heter ”Kahls the & kaffehandel”

Mer om Ronja Lindholm ser du i "Farmen" 2024 på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL