Det här är Magnus Samuelsson i Farmen 2024

Det här är Magnus Samuelsson i Farmen 2024

  • TV4 Play
Moa  Andersson
23 januari 2024 kl. 15:01

Göteborgaren med det extrema luktsinnet medverkar i Farmen

Magnus Samuelsson är en av farmarna i årets säsong av "Farmen". Till vardags arbetar han som yrkeslärare, men nu ser vi honom flertal dagar i veckan i TV-rutan.

Yrkesläraren Magnus Samuelsson, 48, är en av de medverkande i årets säsong av Farmen. Han bor till vardags i Göteborg och arbetar som yrkeslärare. Nu får han, tillsammans med de andra farmarna, prova på att leva som man gjorde på 1800-talet på gården Norra Brandstorp i Småland. 

Magnus Samuelsson i Farmen 2024
Magnus Samuelsson. Foto: TV4

Magnus problem med otäcka dofter: "Det är så jävla äckligt"

Magnus verkar vara en person som generellt är en glad och positiv person som för det mesta gör det bästa av en situation. Utöver hans sprudlande personlighet fick vi i början av säsongen däremot se en av hans "svagheter" – nämligen hans luktsinne. Magnus är extremt känslig för dofter. När han tillsammans med Cornelia Gyllenborg och Desirée Sjögren skulle tömma dasset blev det väldigt tydligt att känsligheten för dofter är ett faktum. Det klöktes från Magnus håll medan Cornelia och Desirée fick sig en rolig stund, med tanke på vad det var de faktiskt gjorde. 

– Nej men alltså det är så jävla äckligt, det är 15 andra människors bajs. Och någon har ju "bajjat" utanför, berättade Magnus.

Efter att dassen tömdes konstaterade även Cornelia att Magnus är extremt känslig mot lukter. Han tyckte till och med att löksoppan i köket luktade illa, så pass att han fick kväljningar. Dessutom berättade han för Cornelia att han hade stått i köket och känt att något luktade äckligt och insåg efter ett tag att det i själva verket var han själv som doftade. Magnus luktsinne är helt enkelt för bra för hans eget bästa. 

– Dofter är ett problem, men jag ska övervinna det också sakteligen. Jag är stolt över mig själv, att jag ändå burit människo-bajs, förklarade han.

Magnus Samuelsson – faktaruta:

Ålder: 48
Bor: Göteborg
Arbetar som: Yrkeslärare

Du ser mer av Magnus Samuelsson i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL