Det här är Maxine Lindin i Farmen 2024

Det här är Maxine Lindin i Farmen 2024

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
11 februari 2024 kl. 13:02
ANNONS
ANNONS

Tidigare Farmendeltagare tillbaka

27-åriga Maxine Lindin från Stockholm är en av deltagarna i ”Farmen” 2024 som kommit in i programmet efter att ha börjat i sidoprogrammet ”Torpet”.

Maxine började på Torpet och kom in i Farmen först efter några veckor, detta genom att göra starkt ifrån sig på tävlingarna där. Men även om hon är relativt ny i tittarnas ögon den här säsongen, så känner många tittare förmodligen igen henne sedan tidigare. 2019 var hon nämligen med i programmet. Den gången slutade hon upp på en femteplats, vilket säger att hon kan gå väldigt långt om hon så bara vill.

I vardagen spenderar Maxine mycket tid på gymmet, som hon uppdaterar sina följare en del om på Instagram där hon har en bra bit över nio tusen följare. Hon jobbar även som egenföretagare och driver Maxine Trädfällning AB, som i sig ger henne en hel del vana av att vara ute i skogen. 

Hur kommer det gå för Maxine Lindin i "Farmen" 2024?

Rent socialt brukar det vara svårt att komma in från sidan när grupperna på gården är sammansvetsade. Detta är Maxine naturligtvis väl medveten om, och känslan är att hon valt att satsa fullt ut på de personer som hon tror att hon kan klicka bra med och på så vis ge sig själv en bättre chans att gå långt utan att stöta på fler hinder än nödvändigt. Hon har gjort det bra så här långt och när det kommer till tävlingarna har vi redan blivit övertygade om att hon har vad som krävs för att kunna slå de flesta. 

Något säger oss att Maxine mycket väl kan komma att gå längre den här säsongen än vad hon gjorde för fem år sedan. Men vi bör först låta det gå ytterligare en vecka innan vi antar för mycket. Under dagarna som kommer lär vi nämligen veta betydligt mer om hur bra hennes anpassningsförmåga faktiskt är.

Du följer Maxine Lindins resa i ”Farmen” 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL