Cornelia Gyllborg i Farmen 2024 – tvåfaldig Paradise Hotel-deltagare

Cornelia Gyllborg i Farmen 2024 – tvåfaldig Paradise Hotel-deltagare

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 16 februari 2024 kl. 22:02 | Publicerad 09 januari 2024 kl. 17:01

28-åringen från Stockholm

Efter två turer i "Paradise Hotel" blev det dags för Cornelia Gyllborg att prova på nästa stora tävlingsprogram. Hon är en av deltagarna i "Farmen" 2024.

Äntligen får tittarna kasta sig över Farmen 2024 som hade premiär i söndags på TV4. I vanlig ordning får en skara deltagare flytta in på gården i Norra Brandstorp där de måste lära sig att leva som bönder och samarbeta med varandra för att lösa uppgifter. Bland deltagarna har vi Cornelia Gyllborg, ett ansikte som många känner igen sedan tidigare. Hon har nämligen varit med i Paradise Hotel inte bara en, utan två gånger. 

Cornelia Gyllborg i Farmen 2024 – tvåfaldig Paradise Hotel-deltagare
Cornelia Gyllborg. Foto: TV4.

Cornelia medverkade i "Paradise Hotel" för första gången år 2015, innan hon hade hunnit fylla 20. Sen kom hon att medverka igen år 2020 i vad som var den näst sista upplagan innan programmet kom att läggas ned. I dag är Cornelia studerande i Stockholm, men det blev inte mycket tid till återhämtning i somras inför nästkommande termin. Istället spenderade hon sommaren på Norra Brandstorp för att delta i Farmen.

Cornelia Gyllborg i kläm med Jennifer Valencia

Under starten har det gått bra för Cornelia som hittat ett flertal vänner som hon klickar med. Men hennes inledning i Farmen har heller inte varit helt friktionsfri. När hon valde att backa Per Eriksson hamnade hon i kläm med framför allt Jennifer Valencia. Tillsammans med flera andra ville Jennifer föreslå att Per sover i ett eget rum eftersom han snarkar nätterna långa. Cornelia gillade inte hur det tisslades bakom hans rygg och gick direkt för att prata med honom om hur de kunde komma fram till en bra lösning. Detta uppskattades inte av de andra och i synnerhet inte Jennifer.

– Ställningen mellan mig och Jennifer är inte så jättebra. Jag tror inte att hon tycker om mig. Jag upplever inte att jag gjort någonting för att hon inte ska tycka om mig förutom att uttrycka min åsikt som inte har stämt överens med hennes. Men i övrigt så känner jag inte att jag har gjort henne nånting, säger Cornelia om deras dispyt.

Cornelia Gyllborg i Farmen 2024 – tvåfaldig Paradise Hotel-deltagare
Foto: TV4.

Det här är Cornelia Gyllborg i Farmen 2024

Överlag är det tydligt att Cornelia gillar att ta sig an utmaningar. Under första veckan har vi inte minst fått se henne – utan att klaga – frakta hinkarna med avföring från dasset. Hon har också visat upp ett socialt lugn och en trygghet som vittnar om att hon varit spelat det sociala spelet framför kameror förut. Hur det kommer att gå för henne? Det får tiden utvisa, men känslan är att hon är tillräckligt omtyckt och aktiv på gården för att kunna komma långt. Att hon dessutom gärna står på sig och arbetar för att lösa konflikter talar även det till hennes fördel.

I skrivande stund befinner sig Cornelia Gyllborg i Farmens sidoprogram Torpet där nya utmaningar väntar henne. Kommer hon lyckas att plocka på sig amuletter som ger henne fördel när hon är tillbaka i Farmen? Det återstår att se. Hennes följare håller säkerligen tummarna för att så ska bli fallet.

Namn: Cornelia Vendela Astrid Emilia Gyllborg

Ålder: 28 år

Bor: Stockholm

Syssla: student

Instagram: corneliagyllborg

Du ser mer av Cornelia Gyllborg i "Farmen" och "Torpet" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL