Det här är Per Renström i Farmen 2024

Det här är Per Renström i Farmen 2024

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 14 mars 2024 kl. 19:03 | Publicerad 11 januari 2024 kl. 10:01

56-åringen från Haninge

Per Renström är en av deltagarna i "Farmen" 2024. På kort tid har han hunnit sätta sin prägel på gruppen, mycket tack vare att han är en naturlig ledare.

Farmen 2024 får vi fortsätt följa med när en noggrant utvald skara deltagare beger sig ut till Norra Brandstorp i Småland. Där ska de tillsammans prova på livet som bonde och utmaningarna som följer med det. Bland deltagarna finns Per Renström som tillhör de äldsta i gänget.

Det här är Per Renström i Farmen 2024
Foto: TV4.

Det här är Per Renström i Farmen 2024

Under inledningen av säsongen har Per visat att han är en av de bättre lämpade för livet ute på gården. Med lång erfarenhet inom byggbranschen är han en rackare på att snickra. Han har också goda ledarkunskaper som gör att han kan driva olika projekt som de tilldelas av Anna Brolin och Hans Wincent

Något som också är spännande med Per är att han kan kliva fram och ta ställning när han känner att det behövs. Det fick vi se tidigt in på säsongen när han yttrade sina åsikter om att gruppen skickade ut Per Eriksson ur sovrummet på grund av att han snarkar – för att senare sitta uppe sent om kvällarna och prata med varandra. 

– Det här har gjort mig jävligt förbannad flera gånger. Vi pratar om det här med snarkning och jag tycker det är för jävligt att kasta ut Per, lägga honom på soffan här nere och sen sitta och babbla hela jävla natten. Jag tycker det är skitdåligt. Om det är nån som ni tvingar sova här, då kan alla gå och lägga sig klockan åtta, sade Per Renström till hela gänget under en frukost. Det ledde till gnabb med framför allt Dessie Nilsson som inte höll med om att de tvingat den yngre Per till någonting.

Även om han inte räds att röra om i grytan, så är känslan att Per överlag är omtyckt i gruppen. De flesta är säkerligen enade om att han har kvaliteter som behövs för att klara de utmaningar som de tilldelas. Troligtvis får vi se honom stanna i Farmen ett tag till. 

"Liemannen från Haninge"

Och stannat ett tag till har han gjort. Faktum är att Per har slagit inte bara en, två eller tre personer i kamp ute på Tinget. Han har besegrat hela fyra motståndare, vilket gör honom till en av programmets största liemän. Han har själv sagt, om än på skoj, att han kommer försöka gå för något slags rekord. Förmodligen är det skrämseltaktik – folk ska helt enkelt inte försöka utmana honom hur som helst. 

Mer än halvvägs in på säsongen börjar Per även visa att han har vad som krävs för att hantera det sociala spelet då han nu inlett en pakt med bland annat Cornelia Gyllborg och Ronja Lindholm. Ska vi börja betrakta Per Renström som en potentiell Farmen-vinnare? Helt klart.

Per Renström är den första deltagaren att ta sig vidare till finalveckan av Farmen 2024.

Per Renström – fakta:

Ålder: 56

Bor: Haninge

Arbetar som: charterbåt skipper

Du följer Per Renström i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL