Cornelia Nordensson i Farmen 2024 – tidigare finalist i programmet

Cornelia Nordensson i Farmen 2024 – tidigare finalist i programmet

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 18:02 | Publicerad 12 februari 2024 kl. 14:02
ANNONS
ANNONS

Tredje gången gillt för 30-åringen?

Bland de nya deltagarna i "Farmen" 2024 har vi Cornelia Nordensson, som har goda erfarenheter från programmet sedan tidigare.

Mer än halvvägs in i den nya säsongen presenteras en ny deltagare bland de andra farmarna. Det är Cornelia Nordensson som tagit sig från sidoprogrammet Torpet för att få synas i Farmen 2024. Men även om hon är ny i den här gruppen, så finns det säkerligen många som känner igen henne från förr. Det här är nämligen inte första gången som Cornelia är med i TV4:s populära realitysåpa. 

Cornelia Nordensson i Farmen 2024 – tidigare finalist i programmet
Foto: TV4.

Det här är Cornelia Nordensson i Farmen 2024

Cornelia Nordensson medverkade i Farmen 2014, alltså för hela tio år sedan. Då gick det väldigt bra för henne. Hon tog sig hela vägen till finalen där hon efter många om och men fick se sig besegrad av Maria Dahlberg. Året därpå medverkade hon i programmet en andra gång.

– Jag föll på målsnöret tyvärr, och det retade gallfeber på mig ordentligt, säger Cornelia om sin första vända i programmet.

Även om det var länge sedan så vågar vi utgå från att Cornelia känner ett revanschsug växa inombords. Men än så länge verkar hon ha fötterna fast på jorden och inte se allt för långt framåt.

– Jag känner mig väldigt ödmjuk inför att vara här. Det är väldigt mycket större än på Torpet och det är många år sedan var på Farmen sist, men jag tycker att det känns väldigt kul och jag känner mig bra mottagen. Det är skönt att ha några bekanta ansikten här också, säger Cornelia när Hans Wincent presenterar henne inför gruppen. 

Cornelia får genast en bra start där hon har trevliga möten med samtliga deltagare, och där hon lyckas bekanta sig lite extra väl med Cornelia Gyllborg. Vidare får hon matnyttig information av Maxine Lindin om personerna på Farmen och de olika pakterna som finns bakom stängda grindar. Känslan är att de två kommer hålla ihop tätt för att kunna smida planer på hur de ska gå till final. 

Cornelia Nordensson – fakta: 

Ålder: 30

Bor: inte angivit stad

Jobb: hälso- och livsstilsterapeut

Personligt föremål: Massagetvål

Du följer Cornelia Nordenssons resa i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL