Sara Mölldal ute ur Robinson – efter nagelbitande utslagstävling

Sara Mölldal ute ur Robinson – efter nagelbitande utslagstävling

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 21:12 | Publicerad 04 december 2023 kl. 20:12
ANNONS
ANNONS

Intensiv start på finalveckan

I dagens avsnitt av "Robinson" hösten 2023 är det 27-åriga Sara Mölldal från Stockholm som får se sig besegrad och lämna ön för att vända hem till Sverige.

Finalveckan i Robinson hösten 2023 har nu gått av stapeln för att höja insatserna ytterligare. Varje dag kommer vi att få se deltagare lämna programmet, och först ut att få lämna är Sara Mölldal. Den 27-åriga stockholmsbon hamnar sist i en intensiv och mycket sandig bolltävling. Men det är knappast några stora marginaler som hon förlorar med när endast hon och en till deltagare återstår.

Sara Mölldal åker ut ur Robinson efter nagelbitande utslagstävling
Deltagarna kastar sina bollar mot nätkorgar. Foto: TV4.

Nagelbitande utslagstävling när Robinson-Sara åker ut

I finalveckans första utslagstävling ska säsongens kvarstående deltagare kräla sig fram i sanden med bakbundna armar för att hämta en tung boll. I nästa moment ska de kasta bollar från avstånd och få dem att landa i tre stycken nätkorgar. Den som sist lyckas få i alla bollarna får lämna Robinson hösten 2023.

Franz Mateo och Emilio Mio Vega är snabbast på att ta sig genom prövningen, och inte långt efter dem ser vi även Ylwa Lidén och Emilia Persson gå i mål. Därefter blir det desto tajtare mellan Pelle LiljaMagnus Kannerbro och Sara Mölldal. Det hinner bli onödigt spännande för Pelle som inledningsvis gav sig det största försprånget. När han väl klarar av sätta den tredje bollen skriker han ut sin lättnad. 

Med bara Magnus och Sara kvar, och där de båda har två av tre bollar vardera i mål, blir det en riktig nagelbitare. Den som är snabbast att pricka sitt tredje kast är till slut Magnus, vilket innebär att Sara är den som får lämna programmet.

– Jag har syvende till sist åkt ut ur Robinson. Jag är inte riktigt klar, men vad fan jag gjorde verkligen så gott jag kunde i den här situationen och nu är det som det är. Jag kan inte kasta boll for shit, säger hon efteråt och fortsätter:

– Det känns skittråkigt faktiskt. Jag hade verkligen velat gå in hela vägen i finalen, men jag är jättestolt och jättetacksam för den här upplevelsen och det här äventyret. Jag är jätteglad över att ha lärt känna alla de här härliga personerna också. Jag går ut och ser riktigt Robinson ut i alla fall. 

Sara Mölldal kramar om deltagarna
Sara Mölldal kramar om vännerna efter förlusten. Foto: TV4.

Hejar på Emilio

I sitt sista meddelande till gruppen skickar Sara pepp till allihopa, men en som får extra mycket kärlek är Emilio som hon hoppas ska ta hem hela Robinson.

– Kriga på ni är grymma allihopa. Och Emilio, ta hem det här nu för fan. Puss och kram, och den som åker ut i morgon kommer och dricker öl med mig. Peace out.

Du följer "Robinson" hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL