Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022 höst: Pelle Lilja

Efter avhoppet förra året – Pelle Lilja tillbaka i Robinson

  • TV4 Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 september 2023

Hans namn finns med på deltagarlistan

Förra året tvingades han lämna "Robinson". När listan med höstens deltagare presenteras finns den tidigare Lag Syd-kaptenen Pelle Lilja med.

Den efterlängtade listan med alla deltagare i Robinson 2023 höst är nu ute. Tittarna som följde förra höstsäsongen kommer att känna åtminstone ett namn, Pelle Lilja. 60-åringen var en av de som stack ut mest under vårsäsongen, men efter ett tufft privat besked tvingades han lämna ön för att vända hem till Sverige. Nu finns han alltså med för att ta revansch och fullfölja det äventyr som han påbörjat.

Efter avhoppet förra säsongen – Pelle Lilja tillbaka i Robinson
Pelle Lilja med vännen Alexander Strandberg i höstsäsongen 2022 av "Robinson". Foto: TV4.

Efter avhoppet förra året – Pelle Lilja tillbaka i Robinson

Pelle Lilja som till vardags bor i Enskede var – på gott och ont – en de mest tongivande deltagarna i höstsäsongen av Robinson 2022. Han började starkt som kapten över Lag Syd men skulle med tiden hamna i kläm med flera deltagare, detta för sitt ofta raka sätt att se på saker och ting. Men han fann trots allt ett par riktigt nära vänner, däribland Alexander Strandberg som han höll tätt ihop med under säsongens gång.

Pelle Lilja hann ta sig långt i Robinson innan han blev illa tvungen att lämna äventyret och vända hem till Sverige. Anledningen var då att han ville finnas på plats hemma och stötta familjen då hans svärfar hade fått ett förvärrat hälsotillstånd. Det blev ett plumpt avslut den gången, men nu är Pelle Lilja tillbaka för att medverka i Robinson hösten 2023. Det återstår att se om han kommer dit i lika starkt fysiskt skick som senast, samt om han lärt sig mer om hur han ska tackla det sociala spelet som var nära att plocka ut honom i fjol.

"Robinson" 2023 höst har premiär på TV4 och TV4 Play den 2 oktober.

NÄSTA ARTIKEL