Magnus Kannerbro

Det här är Magnus Kannerbro i Robinson 2023

  • TV4 Play
Uppdaterad kl. 14:11 | Publicerad 03 november 2023 kl. 13:11

53-åringen från Göteborg

Magnus Kannerbro kämpade hårt i "Robinson" hösten 2023 för sitt lag i alla utmaningar de fick. Han var ofta ivrig att visa hans styrka mot Lag Syd i de fysiska tävlingarna. Men hans val av paktkamrater ledde honom delvis till sin undergång.

53-åriga Magnus Kannerbro var Lag Nords främsta muskelberg för merparten av den första delen av säsongen. Han ställde alltid upp med att tävla och gav allt han hade för sitt lag. Dessvärre blev pakten han var del av mindre och mindre och han var på fel sida av paktdelandet när Örådsduellerna var på gång. Han blev vald som ersättare för en av duellanterna men kom tyvärr inte tillbaka till Lag Nord efteråt. 

Det här är Magnus Kannerbro i Robinson 2023
Foto: TV4.

Det här är Magnus Kannerbro i Robinson hösten 2023

Magnus var Lag Nords svar till Lag Syds Peder Karlsson och Charlie Wiberg i fråga om rå styrka. Han var ofta ivrig att gå öga mot öga mot de två motståndarna i fysiska utmaningar. Och i flera av dem kom Magnus ut segrande. I en tävling höll han ut över Peder när de skulle hålla upp flera kilo kokosnötter åt varderas lag och Charlie slog han ut i en sumo liknande duell några utmaningar senare.

Magnus såg sig snabbt i en pakt med lagmedlemmarna Franz Mateo och Therese Tang. Dessvärre var Therese inte en särskilt omtyckt karaktär i Lag Nord vilket gjorde att det blev de tre mot en pakt som bestod av resten av laget. Magnus stod ändå lojal till sin pakt, tillochmed när det bara var han kvar i den. När det rådde om Örådsdueller blev Magnus vald som ersättare för Ken Gacamugani efter att Ken hade vunnit sig ut ur duellerna. Magnus var inte överraskad över valet på grund av paktandet men tyvärr blev Örådsduellen hans dom. Han förlorade i sin duell och blev tvungen att lämna Robinson. Men han har möjligheten till en ny chans på äventyret i Gränslandet.

Du följer Magnus resa i "Robinson" hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL