Sara Mölldal

Robinson 2023: Sara Mölldal

  • TV4 Play
Uppdaterad 27 november 2023 kl. 19:13 | Publicerad 06 november 2023 kl. 16:55

27-åringen från Stockholm

Sara Mölldal introducerades i "Robinson" 2023 som förhandlingsgods på Entalula. Hon lämnade sedan förhandlingsplatsen som medlem i Lag Syd. Hennes positivitet har livat upp även de envisaste medlemmarna men när hon valdes till Örådsduellerna kunde inte ens hon hålla humöret uppe.

Entalula är en plats där Lag Nord och Lag Syd ska föra förhandlingar varje vecka i denna säsong av Robinson. Det var där Sara Mölldal först introducerades som en av de tre jokrar lagen skulle förhandla om. Lag Syds Peder Karlsson och Lag Nords Franz Mateo förhandlade om vem eller vilka jokrar som kom till vilket lag. I slutändan valdes Sara av Peder och hon blev därmed en medlem i Lag Syd.

Robinson 2023: Sara Mölldal
Foto: TV4.

Det här är Sara Mölldal i Robinson hösten 2023

Enligt Peder hade Sara den positiva utstrålning som Lag Syd behövde just då. Sara kände sig nöjd med sin plats i Lag Syd, hon var den enda som Charlie Wiberg höll en riktig konversation med och hon kom bra överens med resten av laget också. Efter ett tag började hon, som flera andra i laget, tröttna på Peders machostil men det var inget hon tog upp offentligt. Istället slöt hon en hemlig pakt med Tove Dalsryd så att de båda skulle kunna ta sig till sammanslagningen.

Inför tävlingar var Sara alltid peppad men när det var dags för hennes senaste tävling var hon inte lika motiverad. Under en förhandling på Entalula valdes Sara nämligen av två gränsländare som duellant i de kommande Örådsduellerna. Ett öde hon inte var nöjd med, men när hon även förlorade i tävlingen som kunde ha låtit henne välja en ersättare för sig själv valde Sara att bita ihop. Det var duellen som gällde. Dessvärre utgick duellerna i en eldkamp mot de erfarna gränsländarna, och Sara förlorade sin duell. Men hoppet är inte ute för Sara som tillsammans med de andra förlorarna nu ska göra upp ett nytt Gränslandet där de kan vinna tillbaka sin plats i Robinson hösten 2023.

Du följer Saras resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL