Robinson 2022 höst: Julie Joanzon

Robinson 2022 höst: Julie Joanzon

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2022 kl. 20:45 | Publicerad 01 november 2022 kl. 08:00

20-åringen från Vänersborg

Julie Joanzon befäster sin position i "Robinson" 2022 höst. Kommer vi att få se henne vinna hela tävlingen?

Mer läsning:

När blott 20 år gamla Julie Joanzon gjorde entré i Robinson 2022 höst var hon tydlig med att vildmarkslivet inte var något för henne. Men sedan dess har vi fått se henne växa in i rollen likt få andra deltagare. I dag är hon en viktig del av Lag Nord när de kliver in i tuffa dueller mot rivalerna i Lag Syd. 

Robinson 2022 höst: Julie Joanzon
Julie Joanzon. Foto: TV4.

Namn: Julie Joanzon
Ålder: 20 år
Bor: Vänersborg
Personlig sak: Hudlotion

En bit in på säsongen har Julie Joanzon visat att hon har flera bra egenskaper som Lag Syd kan dra nytta av. Bland de mer uppskattade har vi hennes förmåga att lysa upp en hel grupp. Hon har också presterat bra i tävlingar – framför allt den uthållighetstävling där det gjordes upp om vem som kunde hänga kvar längst i ett rep ovanför vattenytan.

Kan Julie Joanzon vinna Robinsons höstsäsong 2022?

Under tidens gång har Julie Joanzon lyckats befästa en trygg position i laget, mycket på grund av hennes nära relation till Valentino Demina som huserar lagkapten. Så länge inget drastiskt händer någon av dem kan vi se Julia och Valentino hålla varandra trygga genom programmet, åtminstone till en sammanslagning där allting kan hända. Och lyckas man ta sig så pass långt finns alla möjligheter att kamma hem statyetten. Ett kraftigt laddat scenario vore förstås att behöva se Julie och Valentino duellera mot varandra i ett avgörande skede på säsongen. 

Du följer Julie Joanzon i "Robinson" 2022 höst på C More och TV4.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL