Valentino Demina ute ur Robinson 2022 – vägrar Gränslandet

Valentino Demina ute ur Robinson 2022 – vägrar Gränslandet

  • C More
Filmtopp
06 november 2022 kl. 21:20

Lag Nord-kaptenen föll otippat i immunitetstävlingen

Valentino Demina är ute ur Robinson 2022. Lag Nords kapten besegrades i tävlingen inför örådet, och vägrar att åka till Gränslandet. Därmed är äventyret slut.

Robinson 2022 höst skulle precis komma igång på allvar när säsongens kanske mest tongivande profil Valentino Demina fick lämna programmet. Lag Nords kapten föll plötsligt i en immunitetstävling som gick ut på att memorera olika färgkort. 

Inför veckans öråd var det nog ingen annan som satt lika säkert som Valentino Demina, kaptenen med fast beslutenhet om att leda sitt lag till framgång. Men som vi alla visste var det en speciell vecka där laget skulle förlora två medlemmar, en i tävling och en genom utröstning. Den typ av tävling som det blev var inte till Deminas fördel.

Valentino Demina ute ur Robinson 2022 – vägrar Gränslandet
Foto: TV4 / C More.

I tävlingen där Lag Nord-medlemmarna ställdes emot varandra skulle de memorera färger utropade i följd av programledaren Petra Malm. Lars-Olov Johansson, som hängde mest löst inför ett öråd, blev först med att förlora tävlingen då han endast kunde komma ihåg två av de färger som ropades ut. Därefter föll Ulf Ström. De båda förlorade chansen till immunitet, men ingen av dem riskerade att åka ut direkt. Det var först när Petra Malm inledde en ny omgång med färger att komma ihåg som hon varnade deltagarna att den första att memorera fel färg skulle åka ut ur Robinson 2022. Den personen blev Valentino Demina.

Valentino Demina ute ur Robinson 2022 – vägrar Gränslandet
Valentino Demina lämnar Robinson. Foto: TV4 / C More.

Valentino Demina ute ur Robinson – Julie Joanzons i tårar

När det uppdagas att Valentino Demina åker ut ur Robinson blir Julie Joanzon genast tårögd. De två lagkamraterna hade kommit varandra nära, och nu menar hon att en stor trygghet försvinner. De andra deltagarna blir även de både ställda och tagna av vad som precis slagit dem, med reservation för Lars-Olov som sedan länge velat bli av med kaptenen.

På frågan om hur det känns att ryka från tävlingen svarar Valentino följande:  

– Jag har alltid sagt och jag kommer fortsätta säga det. Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag. I dag förlorar jag. Även den bästa kan förlora. 

Till tittarna säger han:

– I det stora hela är det oftast de svagare som ryker med reservation för att man kan tabba sig. Då är det inte till lagets bästa. Jag önskar dem lycka till.

Julie Joanzon i tårar efter att Valentino lämnar.
Julie Joanzon i tårar efter att Valentino lämnar. Foto: TV4 / C More.

Vägrar Gränslandet

De flesta deltagar som åker ut ur huvudtävlingen får chansen att ta sig tillbaka genom Gränslandet. Likaså Valentino, men kaptenen vill inte veta av något sådant. Valentino Demina anser sig vara ute ur Robinson och vägrar åka till Gränslandet. Petra Malm gör ett tappert försök med att övertala honom om att ge det ett försök, men beslutet är taget. 

Valentino Demina ute ur Robinson 2022 – vägrar Gränslandet
Valentino Demina tackas av Petra Malm. Foto: TV4 / C More.

Det råder inga som helst tvivel om att kaptenen lämnar ett stort tomrum efter sig. Nu gäller det för de andra att kliva fram, så att gruppen kan ta kampen mot Lag Syd.

Du följer "Robinson" 2022 höst på TV4 och C More med nya avsnitt varje vecka.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL