Robinson 2022 höst: Julie Joanzon

Julie Joanzon ute ur Robinson 2022 – lämnade frivilligt

  • C More
Filmtopp
06 november 2022 kl. 21:11

Nu väntar Gränslandet – utan Valentino Demina

Julie Joanzon är ute ur "Robinson" 2022 och förflyttas nu till Gränslandet. När Valentino Demina åkte ut erbjöd hon sig att bli röstad på av sina lagkamrater.

Efter kvällens avsnitt av Robinson 2022 höst vet vi att Julie Joanzon är den som lämnar efter örådet. Den 20-åriga Lag Nord-deltagaren tog frivilligt på sig att bli utröstad av Britten Nordström, Anderas Haraldsson och de andra lagkamraterna. Även om hon inte vill förklara helt hur det ligger till verkar en stor anledning till att hon inte vill fortsätta vara tappet av lagkaptenen och nära vännen Valentino Demina

– Valentinos försvinnande påverkar mig mycket psykiskt, säger Julie i kvällens avsnitt. 

Julie Joanzon ute ur Robinson 2022 – lämnade frivilligt
Valentino inser att han åker ut ur "Robinson". Foto: TV4 / C More.

Ingen Valentino Demina väntar på Julie i Gränslandet

Under säsongen har Valentino Demina varit Julie Joanzons stora trygghet ute på ön, vilket hon själv varit tydlig med. Hon kunde därför inte dölja besvikelsen när han plötsligt åkte ut. När det senare vankades öråd trodde tittarna att Lars-Olov Johansson skulle röstas ut eftersom att det initialt var gruppens plan att rösta ut honom, men istället landade rösterna på Julie. Det visade sig då att hon erbjudit att bli röstad på av sina lagkamrater, troligtvis för att kunna återförenas med "Valle" i Gränslandet.

Julie Joanzon ute ur Robinson 2022 – lämnade frivilligt
Julie Joanzon upprörd efter lagets förlust av Valentino Demina. Foto: TV4 / C More.

Det Julie inte känner till är att Valentino har avstått möjligheten att kriga sig tillbaka till Robinson. Väl på plats på hennes nya ö kommer Julie upptäcka att han inte åkt dit, och att hon får klara sig utan honom under resterande del av säsongen. Det återstår att se ifall hon kan hitta motivationen att kriga sig tillbaka även utan hennes närmsta vän. 

För Lag Nords del kommer de att få en ny lagkamrat. Vem det blir får vi veta i nästa avsnitt.

Du följer Robinson 2022 höst på TV4 och C More. Nya avsnitt varje vecka.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL