Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pelle Lilja ute ur Robinson 2022 – Alexander Strandbergs besvikelse

Pelle Lilja lämnar Robinson 2022 – Alexander Strandbergs besvikelse

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2022

Den starka duon delar nu på sig

Pelle Lilja lämnar "Robinson" 2022 höst för att åka hem till Sverige och stödja sin familj. Den nya vännen Alexander Strandberg kan inte dölja sin besvikelse.

I kvällens tunga avsnitt kommer det fram att Pelle Lilja lämnar Robinson 2022 höst. Han berättar nyheten först för den tajta vännen och lagkamraten Alexander Strandberg som är tydlig med att han kommer sakna Pelle ordentligt. Det kommer även flera andra av hans lagkamrater att göra eftersom de nu förlorat en stark spelare. 

Pelle Lilja lämnar Robinson 2022 – Alexander Strandbergs besvikelse
Pelle Lilja ute ur Robinson 2022 höst. Foto: TV4 / C More.

Under inledningen på säsongen var Pelle Lilja den starkaste rösten på ön. Han tog genast för sig och klev fram som en självklar ledare. Men allt eftersom tappade han mandat då han hade en förmåga att reta upp lägret, framför allt den tidigare lagkamraten Nathalie Johansson. Men sammantaget har Pelle haft en god relation till sina medlemmar i Lag Nord. Den främsta vänskapen bildade han med Alexander Strandberg, de två hann komma varandra väldigt nära och det verkar som att de kommer ha en relation för en lång tid framöver. Därför var det tufft när Pelle fick meddela att han bryter sin medverkan i programmet på grund av att hans svärfar håller på att gå bort.

Pelle Lilja lämnar Robinson 2022 – Alexander Strandbergs besvikelse
Tungt när Pelle Lilja och Alexander Strandberg diskuterar Pelles exit. Foto: TV4 / C More.

Alexander Strandbergs besvikelse när Pelle Lilja lämnar Robinson 2022

Alexander är den första Pelle berättar för att han tänker lämna, vilket är förståeligt sett till hur tajta de blivit. Att Pelles och Alexanders vänskap skulle blomstra i den utsträckning som den gjort kändes dock inte helt givet från starten. Pelle var inledningsvis väldigt skeptisk mot Alexander när han fick veta att de skulle spela i samma lag: 

– Vi har på riktigt kommit varandra nära. Från att tro att han var en gammal kåkfarare när han dök upp till att vända helt. Alex och jag kommer att hålla kontakt, kanske för resten av livet, säger Pelle till tittarna.

Alexander Strandberg i tårar när Pelle Lilja lämnar Robinson.
Pelles och Alexanders avskedskram lämnade ingen tittare oberörd. Foto: TV4 / C More.

Alexander säger följande om att behöva säga hejdå till Pelle:

– Det kommer att bli skittomt. Jag kommer inte ha någon att ligga och surra med på kvällarna på det sättet som vi gjort. Det har varit skönt att zooma bort från allt allvarligt i spelet och prata med någon om sånt som faktiskt är på riktigt. Att vara en man och prata känslor, det tycker jag är fett, och det har jag gjort mycket med Pelle.

Valentino Demina lämnar Robinson han med

Nog är det en tröst för Alexander och Pelle att veta att de kommer träffas igen hemma i Sverige. För Alexanders del blir det säkerligen högst motiverande att fortsätta kriga ute på ön när han får veta att Lag Syd förlorat lagkaptenen Valentino Demina, som åkte ut i avsnittets immunitetstävling. Ja, nu är säsongen i gång i allra högsta grad.

Du följer spänningen i "Robinson" 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL